Airhockey

Airhockey is voornamelijk bekend uit de speelhal. Je gooit een muntje in de tafel en dan kan het spel beginnen. Airhockey wordt gespeeld op een tafel met allemaal kleine gaatjes in het speelveld waar lucht doorheen wordt geblazen. Een plastic schijfje, de puck, blijft daar als het ware op zweven en met een zogenaamde pusher kun je de puck heen en weer schuiven. De bedoeling is om de puck in het doel van je tegenstander te schieten. Omdat het spel enorm snel gaat is dat nog best een uitdaging. Inmiddels is airhockey niet alleen meer een spel voor in de speelhal, maar zie je het ook steeds vaker in kantines van sportclubs en zelfs thuis.

Welke airhockeytafel is geschikt voor mij?

Om een goede keuze voor een airhockeytafel te maken moet je je afvragen waar de tafel komt te staan en wie hem gaat gebruiken. Wanneer je thuis met de kinderen gaat spelen is een klein formaat tafel, zoals de Heemskerk Slimplay, prima. Maar zet je de airhockey tafel in een kantine neer, op de sportclub of bij een bedrijf, dan wordt hij meestal een stuk intensiever gebruikt. Je kunt dan beter kiezen voor een grotere en stevigere tafel. De airhockeytafel Heemskerk Coliseum Metal met een afmeting van 7ft is zo’n tafel.

Airhockey Accessoires en onderdelen

Zoals je weet zijn er om airhockey te spelen tenminste 2 pushers en een puck nodig. Deze worden standaard meegeleverd bij al onze airhockeytafels. Als je toch liever andere accessoires wilt, bijvoorbeeld een andere kleur, dan zijn deze los te bestellen. Er zijn onder anderen pushers met luxe handgreep en pucks in verschillende vormen. Ook onderdelen van de airhockeytafel zijn los te bestellen.

Heb je vragen over airhockey, onze tafels of de accessoires. Neem dan contact op met onze klantenservice, zij beantwoorden graag je vragen.