Accessoires

Pushers en pucks worden standaard meegeleverd bij al onze airhockey tafels. Zijn je meegeleverde airhockey accessoires aan vervanging toe? In onze webshop zijn verschillende pucks en pushers te vinden. Wanneer je nieuwe airhockey accessoires gaat kopen moet je rekening houden met het formaat van je airhockeytafel. Bij het tafelmodel Wasplay horen bijvoorbeeld de pucks van 50 mm en de pushers van 65 mm, maar bij de Heemskerk Powerplay zijn dat de pucks van 63 mm en de pushers van 95 mm. Behalve een verschil in de maat hebben we bij Heemskerk ook verschillende vormen en kleuren pucks. Je kunt kiezen voor standaard rond in rood of zwart, of een set van 3 pucks met geometrische vormen. Om de pusher soepel over de airhockeytafel te laten glijden is hij aan de onderkant bekleed met vilt. Dit airhockey vilt is in een set van 5 stuks los te bestellen, zodat jouw pushers altijd als nieuw blijven.

Luxe accessoires

Voor een luxe uitstraling en meer comfort tijdens het spelen zijn er de deluxe pushers. De handgrepen van deze pushers zien er niet alleen extra mooi uit, maar zijn zo ontworpen dat je hand perfect om te greep valt. Extra comfortabel, maar ook nog eens een stuk veiliger voor je vingers.
Behalve accessoires hebben wij ook de meeste onderdelen van onze airhockey tafels op voorraad. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe motor nodig, laat ons dan weten welke airhockeytafel je hebt, dan hebben wij de juiste motor voor jouw tafel. Of maak een afbeelding van het onderdeel dat u nodig heeft, wij zullen dan kijken of we dit onderdeel op voorraad hebben.

Wil je meer te weten komen over airhockey, de accessoires of onze airhockeytafels? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij beantwoorden graag al je vragen.