Airhockeytafels

Airhockey, altijd een populair spel in de speelhallen. Je wordt er ontzettend fanatiek van en moet gewoon winnen van je tegenstander. Bij Heemskerk hebben we verschillende soorten airhockeytafels, variërend van tafels die geschikt zijn voor speelhallen of intensief gebruik tot kleine tafels die leuk zijn voor thuis.

Airhockeytafels voor thuis of op kantoor

Je wilt niet altijd naar een speelhal moeten om een potje airhockey te spelen. Daarom hebben we bij Heemskerk ook airhockeytafels voor thuis beschikbaar. Deze tafels hebben een kleinere afmetingen waardoor ze geschikt zijn om te gebruiken met kinderen. Ook kun je ze makkelijk meenemen en opbergen. De inklapbare airhockeytafel Fastplay maken dit nog eens extra makkelijk.
Heb je weleens nagedacht over een airhockeytafel op kantoor? Door de verschillende modellen kun je een tafel kiezen die goed past in de ruimte en de airhockeytafels kunnen gepersonaliseerd worden, zodat hij helemaal bij het bedrijf past. Naast het feit dat het je kantoor een frisse en sportieve uitstraling geeft, kan het personeel even het hoofd leegmaken met een potje airhockey.

Extra mogelijkheden

Voordat je een airhockeytafel aanschaft is het belangrijk dat je weet waarvoor de tafel gebruikt gaat worden. Je kunt namelijk verschillende extra’s op een tafel hebben. Denk hierbij aan speciale verlichting, airhockeytafel met muntinworp of geluidseffecten. Op kantoor is een geluidseffect misschien niet zo handig. Deze optie kan je dan beter achterwegen laten.
Bij al onze airhockeytafels worden de pucks en pushers meegeleverd. Je kunt direct beginnen met spelen! Mocht je extra accessoires nodig hebben dan zijn deze te verkrijgen in onze webshop. Geef een nieuwe twist aan het spel door onze multishape pucks. Deze pucks hebben niet de gebruikelijke  ronde vorm, maar zijn hoekig. Dit geeft het spelletje een nieuwe uitdaging.