Onderdelen

Het belangrijkste onderdeel van de airhockeytafel is de motor. Deze blaast lucht door de gaatjes in het speelveld waar de puck op blijft zweven. Voor onze Heemskerk airhockeytafels zijn er 2 verschillende modellen motors. Het kleine model kan gebruikt worden voor de Fairplay en Slimplay airhockey tafels en het grotere model is geschikt voor onze Fastplay en Powerplay airhockey tafels. De motoren zijn eenvoudig te vervangen, zodat je snel weer van je favoriete spel kunt genieten.
Is het niet duidelijk welke motor je nodig hebt voor jouw airhockeytafel, of ben je op zoek naar een ander onderdeel om de speeltafel weer compleet te maken? Stuur ons dan een e-mail met een foto van het juiste onderdeel.

Airhockeytafels en Accessoires

Niet alleen de onderdelen van het airhockey spel kunnen vervangen worden. Ook de accessoires zijn bij ons los verkrijgbaar. In onze webshop vind je pucks en pushers in verschillende soorten, maten en kleuren. De accessoires worden standaard geleverd bij iedere airhockeytafel, maar kunnen ook los gekocht worden, als reserve of ter vervanging.
Vergeet de speelhal en speel airhockey voortaan gewoon thuis. Bij Heemskerk hebben we namelijk een ruim assortiment airhockeytafels, variërend van tafelmodel tot professionele speeltafel. Voor iedereen is er wel een geschikte tafel, bijvoorbeeld onze Heemskerk Wasplay, die je simpelweg neerzet op tafel, je steekt de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te spelen!

Heb je vragen over airhockey, onze tafels of de accessoires. Neem dan contact op met onze klantenservice, zij beantwoorden graag je vragen.