Personalisatie

Voetbaltafels bedrukken

We zien een duidelijke trend: de voetbaltafel wint meer en meer terrein binnen bedrijven. Prettig tijdens de pauze of om stoom af te blazen na een lange vergadering. In steeds meer bedrijfskantines staat dan ook een voetbaltafel. En wat doe je als wilt dat dit een echte blikvanger wordt? Juist, je laat 'm bedrukken met het logo van je bedrijf. Het customizen van een voetbaltafel, kan dat zomaar? Jazeker en het gebeurt ook vaker dan voorheen.

Mogelijkheden

Bij de voetbaltafels zijn er een aantal mogelijkheden. Het is mogelijk om één enkel logo op te plakken. Het is ook mogelijk om de gehele zijkant te bestickeren. Niet alle tafels zijn hier voor geschikt, maar hierbij kunnen we uiteraard adviseren. Uiteindelijk is het ook mogelijk om de tafel echt te bedrukken. Dit is duurder, maar uiteraard wel beter in kwaliteit en duurzaamheid. Het is ook mogelijk de het speelveld te personaliseren. Dan wordt er een sticker onder de glasplaat gelegd waardoor deze goed zichtbaar is.

Custom made tafeltennistafels

Voor tafeltennistafel is het mogelijk op de zijkant een sticker te plaatsen met eigen naam of logo. Dit kan op alle modellen. Maar het is ook mogelijk om het blad van kleur te veranderen. Dit kan het beste toegepast worden op de Heemskerk Original tafeltennistafel.

Tafeltennisballen

Voor de tafeltennisballen kunnen we het logo of een kleine tekst op te drukken. We hebben ballen in 1, 2 en 3 ster kwaliteit, maar ook onze zogenaamde funballen, zonder ster. Bedrukken kan vanaf 120 stuks.

Tafeltennisbatjes

Voor de tafeltennisbats is het mogelijk je naam of bedrijfsnaam te graveren op het handvat. Niet alle batjes zijn hier door kleurstellingen voor geschikt.

Sjoelbak personaliseren

Wanneer iemand een personaliseerde sjoelbak wil dan zijn er meerdere mogelijkheden.

We kunnen in grote aantallen de kleur veranderen, maar er kan ook een logo op gescreend worden. Voor kleinere aantallen is het mogelijk om de brug te graveren of bestickeren. De Heemskerk HS-30 sjoelbak is het meest geschikt voor beide opties.

Sjoelschijven/sjoelstenen

Voor de sjoelschijven is het ook mogelijk om deze te personaliseren en wel door deze te graveren. Dit gaat per set van 30 stuks.

Biljart

Voor de pooltafels is het mogelijk om een sticker op de zijkant of bovenrand te plakken. Dit is eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Dit is voor alle tafels geschikt. Voor een aantal biljarts ishet ook mogelijk de kleur van het laken aan te passen. Dit is niet bij alle tafels mogelijk, maar hierin adviseren wij graag. Kleurmogelijkheden: Geel-groen, Blauw-groen, Spruce donker groen, Rood, Burgundy, Koningsblauw, Petrol blauw, Electric blauw, Tournament blue en Powder blue.

Keuen

Ook voor duurzame keuen is het mogelijk hier een naam in te graveren.

Airhockey

Voor de airhockeytafels is het mogelijk om een sticker op de zijkant of bovenrand te plakken. Dit is eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Dit is voor alle tafels geschikt. Het speelveld is niet geschikt aangezien er voldoende gaatjes beschikbaar moeten blijven voor de lucht toevoer. De pucks kunnen wel bestickerd worden. Dit kan per 20 pucks dubbelzijdig.

Informatie aanvragen

Kortom, ben je op zoek naar bedrukte tafeltennistafel, voetbaltafel of andere heemskerk artikel en wil je weten wat Heemskerk voor je kan betekenen, bel ons dan op 071-331 2495 of mail naar verkoop[@]heemskerksport.nl.