Betaalgegevens

U heeft een artikel van Heemskerk besteld en deze wilt u betalen.

BETALEN doe je zo:

Bij het afronden van uw bestelling via onze webshop krijgt u 3 opties. U kunt betalen met iDeal, Paypal of een Bankoverschrijving. Wanneer u de bestelling afrond krijgt u vanzelf de optie tot betalen en kunt u hier direct een keuze uitmaken.

– iDeal:
In de loop van de jaren zeer populair en betrouwbaar betaalmiddel geworden voor webshops. U wordt doorgelinkt naar een beveiligde omgeving van de bank waarin u via uw eigen bank het bedrag kunt overmaken.

– Paypal:
Beschikt u over een Paypal account, dan kunt u hier ook mee afrekenen. U wordt doorgeschakeld naar Paypal en de betaling voldoen wijst allemaal voor zich.

– Bankoverschrijving:
U bent niet instaat om de betaling direct te voldoen, maar doet dit graag op een later tijdstip. Geen probleem. U order wordt afgerond en u ontvangt een bevestiging.
Ook hier staan onze betalingsgegevens vermeld zodat u de betaling kunt doen. Dit kan door in te loggen bij uw bank en een overschrijving te maken. Simpel en veilig. Na ontvangst van uw betaling wordt het artikel naar u toegestuurd.

Bent u op zoek naar onze betaalgegevens. Kijk dan hieronder:

Betalingen kunt u overmaken onder vermelding van factuur of ordernummer.
NL63 RABO 0355911418  ten name van Heemskerk Sport.

Mocht u vragen hebben? Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

Bel naar: 071-3312495
Of mail naar: info@heemskerksport.nl