Betonnen tafeltennistafels

Je bent dus op zoek naar een stevige tafeltennistafel voor een openbare plek in de buitenlucht? Misschien wel voor op het schoolplein, of op een speelveldje in jouw gemeente. Het is dan ook logisch dat je direct denkt aan een tafeltennistafel van beton. Deze tafels zijn stevig, bestand tegen vandalisme en gaan lang mee.

Toch vinden we bij Heemskerk dat er ook wel wat nadelen aan de betonnen tafeltennistafels hangen. En daarom hebben we besloten om de tafels van beton niet meer op te nemen in ons assortiment.

Zo is het plaatsen van dit soort tafels een hele klus. Je verplaatst natuurlijk niet zomaar even een gewicht van 1500 kg, dus ook als je de tafel na verloop van tijd toch op een andere plek zou willen neerzetten, moet er een speciale vrachtwagen aan te pas komen.

Maar wat voor ons misschien nog wel belangrijker is, is de kwaliteit van het tafeltennis spel. Het spelen op een betonnen tafel is heel anders dan bij de modellen met een spaanplaat of melamine blad. Bijvoorbeeld als het gaat om het stuiteren van het tafeltennisballetje, wat de kwaliteit van jouw spel niet ten goede komt.

Omdat we bij Heemskerk begrijpen dat een verrijdbare outdoor tafeltennistafel niet voor iedere locatie praktisch is, denken we graag met je mee en we willen je graag voorstellen aan onze eigen hufterproof tafeltennistafel voor buiten:

Tafeltennistafel Heemskerk Alpha Outdoor

Door het metalen onderstel en melamine speelveld kun je deze tafeltennistafel, net als zijn betonnen tegenhanger, permanent buiten laten staan. Door je speciale poten kun je de tafel zelfs verankeren. Verder is de tafel een stuk lichter, namelijk 114 kg. Zwaar genoeg voor een fanatiek potje tafeltennis, maar licht genoeg om nog te kunnen verplaatsen.

En het grootste voordeel? Het speelveld, die is namelijk zo ontwikkeld dat je (bijna) geen verschil merkt met onze professionele tafeltennistafels!

Met de Alpha outdoor tafeltennistafel combineer je dus de stevigheid van de betonnen tafeltennistafel met de speeleigenschappen van een professionele indoor tafeltennistafel.
Zo win je dus altijd!

Tafeltennistafel Heemskerk Alpha OutdoorTafeltennistafel Heemskerk Alpha Outdoor