Biljart

Biljarten doen we voornamelijk in het café, waar vaak een carambolebiljart te vinden is, of in het poolcentrum. Op deze plekken staan over het algemeen professionele biljarttafels waar ook officiële wedstrijden op gespeeld kunnen worden. Bij Heemskerk zijn we van mening dat iedereen moet kunnen genieten van deze leuke sport en daarom vind je in ons assortiment biljart- en pooltafels in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Van een pooltafel voor thuis, de Heemskerk Mini Feet (3ft) en het carambole tafelbiljart Heemskerk 189 van 6ft, tot een professionele pooltafel van 8ft, de Heemskerk Baltimore. Alle biljarttafels worden geleverd inclusief de benodigde accessoires, namelijk 2 ééndelige keuen, de juiste maat pool- of biljartballen een triangel en biljartkrijt. Uiteraard zijn er ook extra accessoires te bestellen.

Biljart Accessoires

Bij onze carambolebiljarts en pooltafels worden standaard accessoires geleverd. Dit accessoire pakket bevat 2 keuen van basiskwaliteit die geschikt zijn voor de beginnende biljartspeler en ideaal voor thuisgebruik. Wanneer je wat vaker en misschien zelfs wedstrijden speelt zal je waarschijnlijk liever met een professionele keu gaan spelen. Bij Heemskerk hebben we een ruim assortiment met 2-delige keuen en keu onderdelen die los besteld kunnen worden. Er zit dus zeker een geschikte keu voor jou bij. Ook vind je bij ons een aantal keutassen en keukoffers, zodat je de keu veilig kunt vervoeren en netjes kunt opbergen. Naast accessoires en onderdelen voor keuen zijn er ook cleaners en borstels om biljartballen en tafels schoon en stofvrij te houden en leveren wij zelfs verschillende artikelen voor de inrichting van jouw biljartkamer. Denk hierbij aan lampen voor boven de tafel, keurekken en biljarttellers. Kortom, alles voor een unieke biljartervaring!

Heb je vragen over onze biljart artikelen, de keuen of de verschillende biljart accessoires, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.