Heemskerk Biljart

Pooltafels en Biljarts

Ook voor biljarttafels bent u bij Heemskerk aan het goede adres.

Wij produceren caramboletafels, pooltafels en snookertafels. Per biljart hebben wij voor u verschillende afmetingen waaruit u een keuze kunt maken. Alle Pool en Biljarttafels worden standaard geleverd met toebehoren zoals keuen, ballen en krijt.

Zoekt u een biljarttafel in het goedkopere segment dan kunt u daarvoor ook terecht bij Heemskerk.

Bij aanschaf van een biljarttafel zijn er een aantal zaken waarin de tafels van elkaar verschillen. Om tot een goede keuze te komen zijn deze zaken hieronder schematisch weergegeven.

– Keuze tussen snooker, carambole of Poolbiljart.
– De maat van het biljart. Zo is er keuze uit het 5,5 ft. Formaat oplopend tot biljarts met een speelmaat van 200cm. X 100cm.
– Het onderstel van de tafel. Zo kan er gekozen worden voor een tafelbiljart (zonder onderstel), een biljart met inklapbaar onderstel of zwaar (kolom) onderstel.
– Droppockets of balterugloop (alleen bij pooltafels).
– Bevestiging van het laken. De goedkopere biljarts hebben veelal een verlijmd laken. Deze is niet te vervangen bij schade. De duurdere biljarts hebben een geniet laken, dat bij schade eenvoudig vervangen kan worden.

Klik hier voor alle pooltafels.                                         Klik hier voor alle biljarttafels.

52101-Pool-Little-Feet.jpg52123-Pool-Big-Feet.jpg51130-Pool-American-2200.jpg51020-HK-168-Carambole.jpg