Accessoires

Om te biljarten zijn een aantal dingen nodig. De biljart- of pooltafel, de keuen en biljartballen zijn natuurlijk het belangrijkst, maar om het spel leuker en makkelijker te maken hebben we bij Heemskerk meerdere accessoires in ons assortiment. Alles om jouw biljartervaring helemaal compleet te maken.

Handig tijdens het biljarten

Tijdens het biljarten wil je genieten van het spel en niet na hoeven denken over dingen als: wat is eigenlijk de stand? Of, waar laat ik eigenlijk mijn keu als ik niet aan de beurt ben? Om alleen bezig te hoeven zijn met het spel hebben we bij Heemskerk een ruime keuze in accessoires als telborden, keurekken, triangels en biljartkrijt. Ook een biljart handschoen en keu handgreep zijn een leuk onderdeel van het assortiment. Zo hoef jij je alleen nog te concentreren op de perfecte stoot.

Reiniging en onderhoud

Om je biljart artikelen in een zo goed mogelijke conditie te houden raden wij aan om je tafel, keuen en ballen goed te onderhouden. Voor de biljarttafels zijn er diverse borstels om het laken stofvrij te maken en een afdekhoes om stof en vocht buiten de tafel te houden. De keuen kunnen met de reinigingsdoek schoongemaakt worden. Deze doek is geschikt voor alle onderdelen van de keu. Na het reinigen kun je de keu opbergen in een van de speciale keuhoezen. Voor de biljartballen is er de speciale reiniger en een heuse biljartbal reinigingsmachine met ruimte voor maar liefst 5 ballen. Op deze manier hebben je biljartartikelen gegarandeerd een lange levensduur.

Wil je meer informatie over onze biljarttafels, keuen en biljart accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij beantwoorden graag al je vragen.