Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Ballen

Bij biljarten zijn een aantal zaken essentieel. Als eerste natuurlijk de biljarttafel en een goede keu, maar het belangrijkste onderdeel is misschien wel de biljartbal. Wanneer je nieuwe ballen wilt aanschaffen kun je met een aantal dingen rekening te houden. Het klinkt simpel, maar met caramboleballen kun je niet poolen of snookeren en het is dus belangrijk dat je van tevoren weet welke soort biljartballen je nodig hebt. Verder zijn zowel de caramboleballen, de snookerballen en de poolballen verkrijgbaar in verschillende maten, kijk dus goed welke afmeting geschikt is voor jouw tafel.
Onze biljartballen zijn ook los verkrijgbaar, in verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een enkele bal, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Reiniging

Als je eenmaal de juiste set biljartballen hebt gevonden wil je natuurlijk dat je er zo lang mogelijk mee kan spelen. Goed onderhoud is daarbij heel belangrijk. In onze webshop vind je een aantal artikelen die geschikt zijn voor het reinigen van je carambole-, pool- en snookerballen. Bijvoorbeeld een reinigingsdoek die geschikt is voor zowel de ballen als je keu, een speciale cleaner van het merk Artemis en zelfs een reinigingsmachine die 5 biljartballen tegelijkertijd kan schoonmaken. Na het reinigen kun je je poolballen veilig opbergen in de handige tas, die ruimte geeft aan 17 ballen en een flesje reiniger.

Behalve biljartballen hebben we bij Heemskerk alle benodigdheden voor een potje biljart. In onze webshop vind je onder anderen keuen voor pool, snooker en carambole in 1 of 2 delen, keu onderdelen zoals pomeransen en ferrules, krijt en triangels. Kortom, al jouw biljart benodigdheden handig op één plek.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze caramboleballen, poolballen of snookerballen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

>