Biljarttafels

Driebanden, kaderspel en libre. Het zijn allemaal vormen van carambolebiljart. Het spel, dat over het algemeen met 3 ballen gespeeld wordt is in heel Nederland erg populair en het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen een biljarttafel in huis neer willen zetten. Bij Heemskerk hebben we biljarttafels in verschillende afmetingen in het assortiment De biljarttafels van Heemskerk worden in onze eigen fabriek gemaakt en vallen onder de originele Heemskerk producten.

Soorten biljarttafels

Onze Heemskerk Biljarttafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo is er altijd wel een tafel die in jouw gewenste kamer past. De carambolebiljarts Heemskerk 168 en 189 zijn tafelmodellen en kunnen dus op iedere vlakke ondergrond gelegd worden. Speel bijvoorbeeld op de keukentafel of op een bureau. De tafelmodellen zijn ook inclusief speciaal onderstel te bestellen.
Behalve de tafelmodellen zijn er ook de Heemskerk DeLuxe biljarttafels. Deze modellen hebben een luxe uitstraling en doen niet onder voor de professionele carambolebiljarts die je in het café vindt.
Deze tafels kunnen met of zonder leiplaat besteld worden.

Bij alle Heemskerk carambole biljarttafels zijn de lakens op het frame geniet in plaats van gelijmd. Dat betekend dat de biljartlakens vervangen kunnen worden. Mocht het dus onverhoopt gebeuren dat het laken kapot gaat, dan ben je niet direct genoodzaakt om een volledige nieuwe tafel aan te schaffen.

Biljart accessoires

Met alleen een tafel kun je niet spelen. Wanneer je bij ons een biljarttafel besteld wordt die inclusief de bijbehorende accessoires geleverd. Het accessoire pakket bestaat uit twee keuen, een set caramboleballen, krijt en een biljartteller. In onze webshop vind je nog veel meer leuke biljartaccessoires die je biljartspel makkelijker en leuker maken.

Wil je meer informatie over onze biljarttafels, keuen en biljart accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij beantwoorden graag al je vragen.