Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Onderdelen

Verschillende keuen vragen om verschillende pomeransen. In onze webshop kun je pomeransen kopen in veel verschillende soorten en maten. Zo is er de lijmpomerans, die direct op de keu gelijmd moet worden, de schroefpomerans met schroefdraad in PVC of brass en de nylon schuifpomerans, die over het topeind van de keu geschoven kan worden. Bij het kiezen van een pomerans moet je goed opletten welke soort je nodig hebt voor jouw keu, maar ook het formaat is van belang. Onze pomeransen zijn namelijk verkrijgbaar in afmetingen van 10 tot en met 13 mm.

Het bevestigen van de pomerans

Bij schuif- en schroef pomeransen is het niet moeilijk om ze te vervangen, maar bij lijmpomeransen is dat een ander verhaal. Om het vervangen van je lijmpomerans makkelijker te maken hebben wij een aantal handige hulpmiddelen. Ten eerste een goede pomeranslijm, bijvoorbeeld Tweeten's 10 minuten pomeranslijm. Verder is een lijmklem enorm handig om de pomerans op z’n plek te houden als de lijm nog niet droog is. Zo wordt het vervangen van je pomerans kinderspel.

Complete keuen

Behalve alleen de losse pomeransen en ferrules kun je bij ons ook complete keuen kopen. In onze webshop vind je keuen voor carambol-, snooker- en poolbiljart. Onze Heemskerk economic keuen bestaan uit 1 deel, maar je kunt ook kiezen voor de 2-delige Aramith keuen in diverse designs. Er is zelfs een keu speciaal voor dames en een kortere keu voor kinderen.

Voor meer informatie over onze biljart onderdelen en keuen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al je vragen.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

>