Pooltafels

Een potje poolen in het café of in de kroeg, het is echt een gezelschap spel! Er bestaan ontzettend veel soorten en maten en bij het aanschaffen is het belangrijk dat je de verschillen kent. Hierbij kun je rekening houden met het doeleinde van de pooltafel, op welk niveau je speelt en in welke ruimte de tafel wordt geplaatst.

Kwaliteit

Pooltafels worden gemaakt van verschillende materialen. Zo wordt er voor het speelveld gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten of een leiplaat. Niets is vervelender dan een poolbal die niet de goede kant op rolt. Het is daarom belangrijk dat de tafel waterpas gezet kan worden met stelvoeten en dat het speelveld vlak is. Een pooltafel met leisteen is daarvoor ideaal. Leisteen is een sterk materiaal wat perfect vlak gemaakt kan worden waardoor jij je optimale speelplezier behoudt.
Bij Heemskerk bieden we verschillende pooltafels aan die ook in verschillende afmetingen geleverd kunnen worden. Zo kun je een tafel kiezen die perfect in de gewenste ruimte past. Heb je niet zoveel ruimte? Dan kun je kiezen voor een kleine pooltafel, speciaal om thuis met de kinderen te kunnen spelen. Op zoek naar een tafel voor op kantoor? Dan kun je kijken naar de (semi-)professionele pooltafels, zoals onze American modellen. Ook leuk voor op kantoor, huis of cafés is onze 3-in-1 tafel. Deze doodgewone eettafel kun je in een handomdraai omtoveren tot een pooltafel en ook tot een tafeltennistafel.

Poolaccessoires

Alle pooltafels van Heemskerk worden geleverd met bijbehorende accessoires. Je ontvangt keuen, ballen, triangle en krijt. Je kunt dus direct beginnen met spelen. Alle accessoires zijn ook los verkrijgbaar, dus ben je toe aan een upgrade van je materiaal, neem dan gerust een kijkje in onze shop.

Heb je behoefte aan meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder.