Carambolebiljart Heemskerk 168

Origineel Heemskerk Carambolebiljart in tafelmodel (dus exclusief onderstel). Dit handgemaakte biljart is voorzien van gegoten rubber stootbanden. een bodem van gemelamineerd spaanplaat en bespannen met groenkleurig Simonis laken. Dit laken is geniet (niet gelijmd!), waardoor vervangbaar bij schade. De Caramboletafel is uitgevoerd met een exclusieve mahonie kleurige hardhouten rand en is door middel van stelvoeten waterpas te stellen. De Heemskerk 168 is geschikt voor zowel particulier gebruik als voor gebruik in openbare gelegenheden of instellingen.
Tafel wordt geleverd met 2 keu’s, ballen, krijt en teller.

Optie:
De Heemskerk 168 kan tevens geleverd worden inclusief trapezium onderstel (zie afbeelding). Dit mahonie/kersen kleurig houten onderstel is voorzien van stelvoetjes, heeft een afmeting van L. 134cm B. 75cm x H. 77cm en netto gewicht van 30 kg.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 699,00

* Verplichte velden

Dit product is met zorg geselecteerd en beoordeeld in de Heemskerk fabriek

Heeft u vragen over dit product? Bel onze klantenservice: 071-3312495.

Altijd recht op 14 dagen retourtermijn, niet goed geld terug.

Bestel dit product voor uzelf, de familie of uw bedrijfsdoeleinden

Waarom Heemskerk

Additional Info

Merk Heemskerk
Kleur Groen
Gebruik Bedrijfsmatig, Thuisgebruik
Afmetingen 175 x 95 x 8 cm.
Formaat 5,5ft
Gewicht 30
Accessoires Inclusief keuen, ballen, triangle, krijt en borstel
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie