Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Darts

ONE HUNDRED AND EEEEIGHTY!!!! Dat klinkt tijdens de grote toernooien, wanneer één van de grote sterren zoals Michael van Gerwen 180 punten gooit. We hebben het natuurlijk over darten. De sport wordt al eeuwenlang beoefend door profs op de toernooien die op tv worden uitgezonden, in lokale competities door heel Nederland en recreatief, thuis en in het café. Bij Heemskerk kun je verschillende dart artikelen kopen, zoals dartborden en dartpijlen, ook wel de darts genoemd. De dartborden zijn verkrijgbaar voor zowel professioneel gebruik (sisal) als de recreatieve variant, het elektronische dartbord. Dit bord is veilig in gebruik door de softtip darts en houdt ook nog eens zelf de stand bij. Onze dartborden passen perfect in de speciale dartkabinetten, die niet alleen ruimte hebben voor 6 pijlen, maar ook een krijtbord bevatten om de stand bij te houden.

Dartpijlen

Een ander belangrijk onderdeel van het darten zijn de darts. Deze pijltjes worden geleverd in een setje van 3 en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Welke darts je nodig hebt is voor iedereen verschillend. Gebruik je ze voornamelijk samen met kinderen, dan zijn de softtip darts ideaal om mee te beginnen en veilig omdat ze geen scherpe punt bevatten. Voor een serieuzer potje darten kun je de koperen dartpijlen kopen. Deze zijn er in meerdere gewichten en dus is er voor ieder wat wils.

Dart Accessoires

Een dartbord en 3 dartpijlen, meer heb je eigenlijk niet nodig om te kunnen darten. Maar met deze accessoires maak je het spelletje helemaal compleet. Denk bijvoorbeeld aan de dartbord omranding. Darts die naast het bord belanden beschadigen door deze rubberen rand niet meteen je deur of muur. Hetzelfde geldt voor de dartmat. De mat zorgt niet alleen voor bescherming, maar heeft ook een oche waardoor je altijd vanaf de juiste afstand je pijlen gooit.

Wil je meer te weten komen over darten, dartborden of onze andere dartartikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij beantwoorden graag al je vragen.

Artikelen 1 tot 20 van 46 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 46 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
>