Heemskerk Blog

Rubriek: Productadvies

Graag introduceren we een nieuwe rubriek. Het Heemskerk productadvies. We merken dat onze artikelen niet altijd op de juiste manier worden verkocht en dat klanten hierdoor vragen hebben of verwachtingen hebben die niet haalbaar zijn. Graag voorzien we onze dealers van Productadvies zodat we eventuele problemen bij u en uw klant kunnen voorkomen:

Advies #1: Tafeltennistafels Indoor/Outdoor

Het klinkt logisch, maar gebruik onze tafeltennistafels voor binnen niet buiten. De modellen lijken op elkaar maar de tafeltennisbladen zijn van ander materiaal gemaakt en niet geschikt voor weersinvloeden. De Indoor tafeltennistafels kunnen door zon of vocht snel kwaliteit verliezen en dat geeft geen goed gevoel bij uw klant. Wilt uw klant de tafel buiten gebruiken? Bestel dan de speciaal daarvoor gemaakte outdoor tafeltennistafels.

Zoals u gewend bent van Heemskerk krijgt u 2 jaar garantie op onze Heemskerk artikelen. Dit is echter alleen het geval wanneer de tafel juist gebruikt is. Nadat wij foto's zien van tafels kunnen wij snel bepalen wat er is gebeurd. Zien wij dat de tafel niet juist is gebruikt, dan vervalt de garantie en kunnen we uw klant alleen helpen tegen betaling. Voorkom problemen en teleurstellingen en adviseer uw klanten juist.