Heemskerk Montage Service

Bij de service van Heemskerk hoort meer dan alleen het afleveren op afspraak door onze eigen chauffeur. Heeft u bijvoorbeeld geen tijd om een van onze speeltafels nog te monteren, kies dan voor onze extra service, de montage. Dit houdt in dat de tafeltennistafel, biljarttafel, tafelvoetbaltafel of airhockeytafel in onze fabriek gemonteerd wordt en door onze eigen chauffeur naar de begane grond van de door u aangegeven locatie wordt gebracht. Wij horen graag van u of de locatie vrij toegankelijk is met een karretje. Denk hierbij aan obstakels als drempels, smalle deuropeningen en krappe bochten. Bij een grote of zware speeltafel heeft de chauffeur 2 personen nodig om te helpen tillen.

Levering van een gemonteerde speeltafel op een verdieping

Als een speeltafel niet op de begane grond, maar op een verdieping moet komen te staan, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden.

- Is het gewicht van de speeltafel minder dan 150 kg? Dan zal de chauffeur de tafel (eventueel met de hulp van 2 a 3 personen) naar de juiste verdieping brengen.
- Bij speeltafels waarvan het gewicht 150 kg of meer is kunnen wij tegen een meerprijs van € 75,- de tafel naar de juiste verdieping brengen, of ter plekke (af-)monteren.

Voor het plaatsen van een gemonteerde speeltafel op een verdieping is het volgende van belang:

- Als er een lift aanwezig is, let er dan goed op dat deze groot genoeg is om de speeltafel te vervoeren.
- Als er geen lift aanwezig is om de speeltafel naar de verdieping te brengen, dan is de hulp van 2 a 3 personen nodig om de chauffeur te helpen met tillen.
- Houdt rekening met de afmetingen van de tafel. Past de speeltafel wel door het trapgat (is de trap breed genoeg en moet er een draai gemaakt worden?)

(let op: mocht blijken dat de tafel toch niet in de lift past, de trap op kan of op een andere manier niet op de juiste plek kan komen, dan zal de speeltafel alsnog in de hal of kamer worden gezet tot waar deze kan komen. In overleg wordt bepaald of de tafel (indien van toepassing) afgemonteerd wordt of niet.)

Afmetingen van onze speeltafels

Houdt u bij het opmeten van de lift of trap(-gat) rekening met de volgende afmetingen:

Voetbaltafel    L 140 x B 90 x H 160 cm
Tafeltennistafel   L 175 x B 80 x H 180 cm
Biljarttafel    L 240 x B 135 x H 90 cm
Airhockeytafel   L 240 x B 130 x H 90 cm

Heeft u hulp nodig bij het monteren dan helpen wij u graag, u kunt uw “ noodkreet” mailen naar info@heemskerksport.nl. Ook telefonisch kunt u uw vragen stellen op nummer 071-3312495