Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Overig

Bij Heemskerk Sports & Games zijn we vooral bekend van onze vijf hoofdcategorieën: Tafeltennis, Tafelvoetbal, Biljart, Sjoelen en Airhockey. Maar dat zijn zeker niet de enige spellen die we aanbieden in ons assortiment. Je kunt bij ons ook terecht voor volgende populaire sporten:
Voetbal – Met een voetbaldoeltje aangevuld met het speciale trainingsnet kun je vrije trappen en penalty’s oefenen tot ze nooit meer mis gaan! De straatvoetbal is stevig genoeg om op iedere ondergrond te gebruiken.
Basketbal – Verander jouw achtertuin in een basketbalveldje met één van onze basketbalstandaards, of kies je liever voor een losse basketbalring? Geleverd inclusief rood/wit/blauw basketbalnetje.
Darten – Met een dartbord en 3 dartpijlen ben jij klaar voor een potje darts. Vergeet ook de dart accessoires niet.

Headis

Deze sporten worden over de hele wereld beoefend, maar ook voor de minder bekende, maar daarom niet minder leuke sport Headis ben je bij ons aan het goede adres. Headis is een combinatie van tafeltennis en voetbal. Je speelt op een speciale Headis tafel een bal naar de overkant, net als bij tafeltennis, maar met het grote verschil dat je dit alleen met je hoofd mag doen. De bal die hiervoor gebruikt wordt is vanzelfsprekend zacht, zodat je geen last krijgt van je hoofd tijdens het koppen. Ook het net is speciaal voor Headis gemaakt en bestaat uit een stevig buizenframe met wit doek. De Headis tafel mag met ieder lichaamsdeel aangeraakt worden tijdens het spelen, je mag er dus zelfs op gaan staan. Dat betekend dat de tafel erg stevig moet zijn en dat zijn de houten speeltafels dan ook! Verzamel al je vrienden en ontdek samen deze stoere urban sport!

Heb je vragen over onze overige sport en spel artikelen? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.

Artikelen 1 tot 20 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
>