Voetbal

In Nederland staat voetbal al jaren bovenaan als het gaat om de meest beoefende sport. In ieder dorp en elke stad is wel een voetbal vereniging te vinden en ook in parken, op pleintjes en in de achtertuin wordt fanatiek gevoetbald. Voor die laatste groep hebben we bij Heemskerk een aantal leuke voetbal artikelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze voetbaldoeltjes. Met de twins goaltjes maak je van je achtertuin in no-time een panna veldje, waar de kinderen met hun vrienden en vriendinnen de leukste voetbal trucjes kunnen laten zien. Wil je toch liever een groter doel, bekijk dan eens het voetbaldoel van 300 cm met weersbestendig net. Je zet het doeltje eenvoudig vast aan de grond met de metalen grondankers en je kunt direct beginnen met voetballen.

Voetbaldoel onderdelen

Naast de complete doeltjes kun je bij Heemskerk ook een los net voor je voetbaldoel kopen. Het net is geschikt voor het voetbaldoel van 300 cm, maar past eventueel ook op doelen van andere merken. Zo hoef je niet meteen een nieuw voetbaldoel te kopen, je vervangt simpelweg het net en je doeltje is weer als nieuw. Een leuke toevoeging voor je voetbaldoeltje is het trainingsnet. Daarmee oefen je vrije trappen en penalty’s tot je een echte pro bent!
Je kunt het beste doeltje kopen met het stevigste net, maar zonder de bal zelf kun je nog niets. Bij Heemskerk hebben we een stevige straatvoetbal met een stoer design in het assortiment waarmee je niet alleen op straat kunt voetballen, maar eigenlijk op iedere ondergrond. Dus of je nu op het pannaveld je trucjes wilt vertonen, of op het gras je voetbalkunsten wilt laten zien, met deze rubberen voetbal kan het allemaal.

Heb je vragen over onze voetbaldoeltjes, de netten of andere vragen? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.