Sjoelen

Sjoelen is al sinds jaar een dag ontzettend populair in Nederland. Het Oud Hollandse gezelschapsspel wordt door een heleboel mensen tijdens feesten en partijen gespeeld, bijvoorbeeld tijdens pakjesavond of met Oud en Nieuw. Behalve als gezelschapsspel wordt er ook fanatiek gesjoeld bij verschillende sjoelverenigingen door het hele land. De sjoelwedstrijden worden vanuit de bond, de A.N.S., zowel regionaal als landelijk georganiseerd.
Voor een sjoelwedstrijd, of dat nu thuis of bij de vereniging is, wil je natuurlijk gebruik maken van de beste sjoelbak. Onze HS-40 is zo’n bak! Hij heeft namelijk de officiële wedstrijdafmetingen en door de speciale behandeling die het hout van de sjoelbak krijgt, is hij extra glad.

Inklapbare sjoelbakken

Heb je niet veel ruimte om een sjoelbak op te bergen, of vind je het leuk om je sjoelbak mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie of een weekendje weg, dan kun je ervoor kiezen om een inklapbare sjoelbak aan te schaffen. Deze inklapbare bakken zijn verkrijgbaar in wedstrijdformaat, de Heemskerk HS-40 inklapbaar, maar ook als minisjoelbak speciaal voor kinderen.

Sjoel Accessoires

Een onderdeel dat niet kan ontbreken bij het sjoelen zijn  de sjoelstenen. Door deze houten schijven door de poortjes te schuiven scoor je immers punten. Bij Heemskerk hebben we sjoelstenen voor zowel de wedstrijdformaat sjoelbakken als de mini varianten. Behalve de sjoelbakken en de sjoelschijven hebben we ook andere accessoires in het assortiment. Wat denk je van een heuse sjoeltafel, waar je de sjoelbak op kunt leggen tijdens het sjoelen. De sjoeltafel is geschikt voor iedere sjoelbak en is inklapbaar zodat je hem na het spelen makkelijk op kunt bergen. Verder zijn er nog de sjoel score formulieren, waarop je snel en eenvoudig de stand bij kunt houden. Zo vergeet je de stand nooit meer en is valsspelen verleden tijd.

Heb je vragen over sjoelen, onze sjoelbakken of de sjoel accessoires? Onze klantenservice helpt je graag.