Sjoelstenen

Een essentieel onderdeel van het sjoelen zijn de sjoelstenen, zonder deze houten schijfjes kun je immers niet sjoelen. Bij alle sjoelbakken van Heemskerk worden de sjoelstenen standaard meegeleverd, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er stenen kwijtraken of dat ze, door veelvuldig gebruik, aan vervanging toe zijn. Daarom kun je in onze webshop ook losse sets sjoelschijven bestellen. De sets bestaan uit 30 stenen en zijn gemaakt van beukenhout, een houtsoort met de beste eigenschappen als het gaat om het maken van sjoelstenen. De sjoelschijven zijn holgedraaid en hebben afgeronde kanten. Het voordeel hiervan is dat de sjoelstenen niet vacuüm zuigen aan de sjoelbak, waardoor ze beter glijden. Een ander pluspunt is dat de sjoelschijven de officiële afmeting hebben, namelijk een diameter van 52 mm en een dikte van 12,5 mm, ze kunnen dus gebruikt worden tijdens wedstrijden.

Sjoelstenen voor de Mini-S Sjoelbak

Bij een kleinere sjoelbak horen kleinere schijfjes. Ook de mini sjoelstenen zijn verkrijgbaar in onze webshop. Deze rechte stenen komen in een set van 20 en zijn perfect voor zowel onze Sjoelbak Mini-S als de inklapbare variant. De mini sjoelbak en sjoelstenen zijn ideaal voor gebruik met kinderen, maar wij raden wel aan altijd toezicht te houden tijdens het spelen!
Soms heb je geen hele set nieuwe sjoelstenen nodig, maar alleen een losse steen. Ook dat behoort bij Heemskerk tot de mogelijkheden.

Sjoelstenen met logo of tekst

Zoek je een leuk cadeau voor iemand die van sjoelen houdt? Bekijk dan eens onze gepersonaliseerde sjoelstenen. De schijven kunnen per set gegraveerd worden met tekst of logo. Het personaliseren van de sjoelbak of de sjoelstenen is ook ideaal voor bedrijven of voor een speciaal evenement, zoals een bruiloft. Vraag ons naar de voorwaarden.

Heb je vragen over sjoelen, onze sjoelstenen of het personaliseren hiervan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met al je sjoelvragen.