Heemskerk Tafeltennis

Tafeltennistafels

Heemskerk maakt al sinds 1962 tafeltennistafels en is bekend als een van de betrouwbaarste en bekendste Nederlandse tafeltennis merken. Heemskerk levert tafeltennistafels voor elk segment. Zo zijn er tafeltennistafels voor particulier en professioneel gebruik en zijn er tafeltennistafels voor binnen en buiten gebruik, voor scholen en verenigingen.

Bij aanschaf van een tafeltennis tafel zijn er een aantal zaken waarin de tafels van elkaar verschillen. Om tot een goede keuze te komen zijn deze zaken hieronder schematisch weergegeven.

– Onderscheid tussen een Indoor of Outdoor tafel (dus spaanplaat versus weerbestendig melamine).
– De bladdikte van een Indoor tafel (16mm, 19mm of 22mm).
– De bladdikte van een Outdoor tafel (melamine volkorn 4mm of 5mm).
– Het soort wielen onder het onderstel (enkele wieltjes, dubbele wieltjes of geremde wieltjes).

Bij gebruik van de tafeltennistafel binnen een openbare gelegenheid, adviseren wij te kiezen voor een wat dikker blad (19mm of 22mm) en tevens te kijken naar het soort onderstel. Bij de binnen tafeltennistafel met een bladdikte van 16mm., is het speeleffect (stuiteren van het balletje) anders dan bij een 25mm. blad (het stuiter effect wordt beter naarmate het blad dikker is). Wanneer er toezicht op de tafel is (zodat mensen er niet op gaan zitten), volstaat een metalen onderstel met enkele wieltjes. Wanneer er echter kans bestaat dat mensen op de tafel gaan hangen/leunen (of zelfs zitten), dan wordt een tafel met houten onderstel geadviseerd (zoals de 3 ster). Deze tafel zal namelijk minder snel inklappen wanneer mensen hierop leunen en is dus veiliger in gebruik. Let wel: Een tafeltennistafel is niet gemaakt/geschikt om op te zitten!

Bij aanschaf van een Outdoor tafel adviseren wij u te letten op de ingeklapte hoogte van de tafel. Wanneer deze in opgeklapte stand minder hoog is, is de uiteraard minder windgevoelig en is de kans kleiner dat deze omwaait. Tevens adviseren wij u na te gaan op welke ondergrond de tafel geplaatst wordt in verband met de degelijkheid en aanhechtingspunten van de wieltjes. Om uw buitentafeltennistafel langer mooi te houden, is er op aanvraag een afdekhoes verkrijgbaar die u over de opgeklapte tafel plaatst wanneer u deze opbergt.

Klik hier voor alle Indoor tafeltennistafels.                                   Klik hier voor alle Outdoor tafeltennistafels.

11130-Novi-2400-Transport-groen.jpg11312-Rol-Compact-1800-BUITEN-groen-2.jpg11051-3-STER-blauw-1.jpg11077-Rol-Compact-2200-groen-1.jpg