Accessoires

Om te kunnen tafeltennissen is niet veel nodig, een batje en balletjes. Maar wanneer je serieus wilt gaan tafeltennissen kun je gebruik maken van een hoop accessoires die je kunnen helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. Speel je professioneel, dan zul je hier meer van nodig hebben dan wanneer je af en toe thuis een potje speelt.

Bathoes

Om je materiaal te beschermen en er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken, is het verstandig om je batje in een bathoes te bewaren. Bij Heemskerk hebben we verschillende hoezen in het assortiment die geschikt zijn voor één of meerdere batjes. Zo kun je kiezen voor een Bathoezen in verschillende kleuren en met extra opties. Bijvoorbeeld de Heemskerk Basic en Basic Extra, die laatste is voorzien van een speciaal vakje voor de balletjes.

Verzorging/reiniging

Het regelmatig reinigen van je tafeltennis materiaal zorgt voor optimaal speelplezier. Het speelt niet alleen fijner, je materiaal blijft ook langer in goede conditie. Het blad van je tafeltennistafel reinig je met de speciale Tafelcleaner, die je tafel niet alleen schoon, maar ook anti-statisch maakt. Voor je batje gebruik je de speciaal daarvoor ontwikkelde Batcleaner, verkrijgbaar als spray, of in een handig flesje voorzien van spons.

Accessoires voor Verenigingen

Als vereniging heb je veel extra attributen nodig. Bij Heemskerk kan je als vereniging terecht voor alle benodigdheden. Denk hierbij aan een nethoogtemeter om het netje precies op de juiste hoogte te spannen, scheidsrechtertafels en telblokken om de score bij te houden, speelveldafzettingen zodat het balletje niet door de hele zaal rolt en een transportwagen waarmee de tafeltennistafels makkelijk en snel verplaatst kunnen worden.

Voor meer informatie over onze tafeltennis accessoires kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag met al je vragen.