Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Onderdelen

Wanneer je een tafeltennistafel bij ons koopt kun je er van uitgaan dat de tafel lang mee gaat. Na meerdere jaren kun je, als de tafel goed onderhouden wordt, nog steeds veel plezier hebben van de tafel. Na verloop van tijd kan het wel gebeuren dat kleinere onderdelen versleten raken of kapot gaan. Dat is geen reden om direct een nieuwe tafeltennistafel te kopen, de meeste onderdelen zijn bij ons namelijk los verkrijgbaar.

Eenvoudig onderdelen bestellen in onze webshop

De meest gangbare onderdelen vindt je al in onze webshop, bijvoorbeeld verschillende bathouders voor onze Rol Compact tafeltennistafels, een verbindingsstuk voor de wielen en een T-stuk voor de bevestiging van een netpost. Je bestelt ze eenvoudig via onze website en binnen 2 werkdagen heb je ze al in huis. Zo kun je snel weer tafeltennissen op een complete tafel.

Onderdelen voor oudere tafeltennistafels

Omdat onze tafeltennis tafels zo lang mee gaan, is er een goede kans dat u een model heeft dat inmiddels niet meer in ons assortiment zit. Geen probleem, want ook voor de oudere tafels hebben wij de onderdelen nog op voorraad. Als je niet precies weet welk onderdeel je nodig hebt voor jouw tafel, dan kunnen wij aan de hand van foto’s zien welke onderdeel de tafeltennistafel weer compleet maakt. Behalve losse onderdelen voor je tafeltennistafel vind je bij ons een ruim aanbod aan tafeltennis accessoires.

Wil je meer weten over onze tafeltennistafels, de onderdelen of tafeltennis accessoires? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

>