Tafeltennis Netsets

Tafeltennis kun je altijd spelen. Professioneel, maar ook in de woonkamer of op kantoor. Je plaats simpelweg een netje op een de keukentafel of het bureau en je hebt een speelveld. Bij Heemskerk hebben we verschillende soorten tafeltennisnetjes in het assortiment, zo kunnen we elke speler van een geschikte tafeltennis netset te voorzien.

Gebruik, thuis of professioneel

Ben je van plan om een nieuwe netset te kopen? Dan is het belangrijk om te weten welke netset geschikt is voor jou. Voor iedere Heemskerk Tafeltennistafel is wel een bijpassende netpostcombinatie, zo past ons Perfect II net uitstekend bij de Rol-Compact tafel. Ook zijn er netsets verkrijgbaar die geschikt zijn voor meerdere tafeltennistafels. Bijvoorbeeld de netpost “Tempo”, de “Classic” en de netpostcombinatie “Clipper”. Verschillende netposten hebben verschillende klemopening. Let er dus goed op dat de netpost die je wilt kopen wel op jouw tafeltennistafel past.  Wij hebben een speciale universele netpost die op bijna iedere tafel te bevestigen is. Dit netje schuift uit tot de gewenste breedte van de tafel (max. 180 cm), zo kan je op het bureau of de keukentafel een potje beginnen.

Ook voor competitiespelers bieden wij netpostcombinaties aan. Bij deze netsets is het mogelijk de netspanning en de nethoogte handmatig aan te passen naar. Zo staat het net bij iedere tafeltennis wedstrijd op de juiste hoogte, zoals vastgesteld door de ITTF, de internationale tafeltennis bond, die zich wereldwijd bezighoudt met de sport.

Losse netjes

Heb je voor je tafeltennistafel nog een goede netpost, maar is alleen het netje aan vervanging toe? Bij Heemskerk zijn er ook losse tafeltennisnetjes verkrijgbaar. Je vindt bij ons zowel een professioneel net als ons basis net welke ook geschikt is voor outdoor gebruik.

Wil je meer weten over onze netpostcombinaties of losse tafeltennis netjes, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.