Bedrukte tafeltennisballen

Tafeltennisballen bedrukken

Wij maken al sinds 1949(!) tafeltennisproducten, dus je kunt je tafeltennisballetjes het beste laten bedrukken bij Heemskerk. Op zoek naar tafeltennisballen om te bedrukken voor een evenement of voor de promotie van een bedrijf of merk, Heemskerk heeft hier, uiteraard, al jaren ervaring mee.

Verschil in kwaliteit

Wij zijn al meer dan een halve eeuw betrokken bij tafeltennis en wat ons opvalt als we andere bedrukte tafeltennisballen zien, is dat ze er mooi wit en strak gedrukt uit kunnen zien, maar daarmee heb je nog geen pingpongbal! Vaak zijn de ballen zelfs perfect rond en kun je niet zien dat er wat mis mee is.

Hoe merken we dat? Door ermee te gaan tafeltennissen. Het zwaartepunt van een balletje kan bijvoorbeeld aan 1 kant zitten, waardoor de bal niet gelijkmatig zal rollen en bij het stuiteren onverwachte bewegingen kan maken.

Tafeltennisbal Heemskerk 2 ster

2 Ster balletjes

Omdat wij altijd de beste kwaliteit willen leveren, bedrukken wij onze blanco 2 ster balletjes voor jou. Op die manier ontvang je jouw logo super scherp op een van onze beste balletjes!

Kleur en aantal

Het meest gebruikt zijn natuurlijke de klassiek witte pingpongballetjes, maar een andere kleur die nogal eens gevraagd wordt is oranje. Dan de aantallen: wij schrikken niet van 10.000, 50.000 balletjes of meer, maar ook al gaat het maar om een paar honderd tafeltennisballetjes, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Informatie aanvragen

Kortom, ben je op zoek naar bedrukte tafeltennisballen (eenzijdig) en wil je weten wat Heemskerk voor je kan betekenen, bel ons dan op 071-331 2495 of mail naar sales@playheemskerk.com.