Tafeltennisbat sets

Wat ons betreft is tafeltennis één van de leukste sporten die er is. Denk jij er net zo over en wil je overal kunnen tafeltennissen? Dan zijn onze batsets zeker iets voor jou. Heb je bijvoorbeeld een gezellig avondje met vrienden gepland, neem je batset gewoon mee. Een weekendje weg met de familie? Onze batsets in combinatie met de universele netpost zijn gegarandeerd bij iedereen een hit. De sets bestaan uit 2 Heemskerk batjes in 1 tot en met 6 sterren en drie tafeltennis balletjes, samen geleverd in een mooie en handige draagtas, waardoor je de set overal mee naartoe kunt nemen.

Batsets voor iedereen

Onze batsets zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus. Zo vindt je bij ons een batset die vooral geschikt is voor recreatief gebruik, bijvoorbeeld thuis of op de camping (Vigor, Icebreaker en Wonder), Maar ook wanneer je vaker speelt hebben we voor jou een geschikte set. Zowel beginnende spelers (Outburst en Razor Edge) als gevorderde competitiespelers (Culminate) vinden hier hun bat set. Kies het batje met de eigenschappen die het beste bij jouw speelstijl past voor een te gekke tafeltennis beleving! Alle batjes uit de sets zijn ook los verkrijgbaar.

Reiniging en bescherming

Je wilt je batjes natuurlijk in de beste conditie houden. Onze Heemskerk batsets worden daarom standaard geleverd in een mooie doorzichtige draagtas die je batjes beschermt tegen o.a. vuil en vocht. Toch is het ook aan te raden om je batje regelmatig schoon te maken met een speciale batreiniger. Dit maakt niet alleen het rubber van je batje schoon, maar maakt het ook anti-statisch en verbetert de grip. Zo blijven je batjes in topconditie!

Wil je meer weten over onze batsets of losse batjes, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.