Tafeltennisbatjes

Ons eerste Heemskerk tafeltennisbatje maakten we in 1949. We noemden dit batje "de Jeugdkampioen", omdat één van de oprichters, Wout Heemskerk, kort daarvoor jeugdkampioen tafeltennis van Nederland was geworden. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en maken we nog steeds pingpongbatjes en hebben we bij Heemskerk het assortiment uitgebreid met verschillende soorten tafeltennisbatjes en zelfs complete batsets inclusief balletjes. Deze bats variëren van 1 ster tot maar liefst 7 ster kwaliteit en zijn verkrijgbaar voor zowel een aanvallende en voor een verdedigende speelstijl. De greep (recht, concave of anatomisch) en de rubbers (genopt zonder of glad met sandwichrubber) zijn de belangrijkste onderdelen van het batje, zij bepalen het verschil in speelstijl. Of je nu een beginnende tafeltennisser bent, of op zoek bent naar een professioneel tafeltennisbatje, een Heemskerk pingpongbatje is er voor iedereen.

De nieuwste lijn Heemskerk batjes

In September 2017 hebben we bij Heemskerk onze nieuwe lijn tafeltennisbatjes gelanceerd, de Heemskerk C-Line. Deze lijn bestaat uit maar liefst 7 bats, variërend van 1 tot 7 sterren. Voor recreatieve spelers zijn er de Vigor en Icebreaker bats, voor beginnende spelers het Wonder en Outburst batje en de gevorderde tafeltennisser kan kiezen voor de Razor Edge, de Culminate of ons professionele tafeltennisbatje, de Balsa Energy. Die laatste wordt ook nog eens geleverd in een mooie blisterverpakking en maakt daarom een leuk cadeau voor tafeltennis liefhebbers. Onze Heemskerk batjes zijn uitermate geschikt voor personalisatie, wij kunnen bijvoorbeeld het handvat voor u laten graveren. Een ander leuk item zijn de batsets. Deze sets bevatten 2 batjes en 3 balletjes en zijn verpakt in een handige draagtas. Zo kan je de batjes eenvoudig overal mee naartoe nemen.

Heb je vragen over onze tafeltennisbatjes, de batsets of het personaliseren van de bats neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.