Tafeltennistafels

Een tafeltennistafel, of pingpongtafel, heeft tegenwoordig verschillende doeleinden. Vroeger werden door Heemskerk alleen maar professionele tafeltennistafels gemaakt die bestemd waren voor de sport bij de verenigingen. Tegenwoordig zijn er ook tafeltennistafels voor thuis, maar ook voor bedrijven. Tafeltennis wordt gezien als een sport en als bewegingsmethode op kantoor. Steeds meer bedrijven schaffen een tafeltennistafel aan om het personeel vitaal, fit en gezond te houden. Tafeltennis is hier uitstekend voor geschikt.

Bekijk meer van onze tafeltennistafels voor:
- Indoor gebruik
- Outdoor gebruik

Of bestel een echte vergader pingpongtafel. Indien gewenst kunnen wij bij Heemskerk de tafeltennistafel ook personaliseren qua kleur of van een logo voorzien of gemonteerd leveren.