Indoor tafeltennistafels

Of je nu thuis in de woonkamer, op zolder of in de kelder voor de gezelligheid speelt, of in de zaal bij een vereniging een competitiewedstrijd speelt, de Heemskerk indoor tafeltennistafels zijn er voor iedereen. Onze tafeltennistafels worden gemaakt met hoogwaardige hout- en metaalsoorten zodat je verzekerd bent van een product van goede kwaliteit, een tafel die jaren mee kan. De Heemskerk Novi modellen zijn goedgekeurd door de NTTB en zijn daarom geschikt voor het gebruik bij officiële competitie wedstrijden. Ben je een recreatieve spelers, dan zijn de Rol-Compact modellen ideaal voor jou. Deze tafels zijn eenvoudig in te klappen en compact op te bergen als je de tafel even niet gebruikt. Alle tafeltennistafels worden standaard geleverd inclusief netpost, je hebt zo dus alles in huis om  direct aan de slag te gaan! Heeft u thuis niet genoeg ruimte voor een tafeltennistafel met de officiële afmetingen, dan zijn er nog de midi tafel en de tafeltennistafel van karton.

Duurzaam tafeltennissen

Een leuk alternatief voor de grotere tafeltennistafels is de Tennino. Deze kartonnen tafel is volledig gemaakt van 100% duurzame bronnen en is dus een leuke aanvulling voor bijvoorbeeld de kinderkamer of andere ruimte in huis. Dit leuke tafeltennistafeltje is volledig inklapbaar en eenvoudig zonder lijm of gereedschap in elkaar te zetten, dus je neemt hem makkelijk mee wanneer je op een andere locatie wilt spelen. En omdat de batjes en balletjes meegeleverd worden kunnen jij en je vrienden meteen beginnen met spelen. De Tennino tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in neutraal bruin of in wit met een rood speelveld en is ook geschikt voor personalisatie, wat bijvoorbeeld erg leuk is voor de promotie van jouw bedrijf. Vraag ons naar de voorwaarden en de actuele prijzen.

Heb je vragen over onze indoor tafeltennistafels neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.