Professionele tafeltennistafels

Al vele jaren staat Heemskerk bekend om zijn tafeltennistafels van hoge kwaliteit. Het is dan ook niet gek dat onze professionele tafels terug te vinden zijn bij verschillende tafeltennisverenigingen in Nederland. Meestal kiezen de verenigingen voor de Novi 2000 of 2400 tafeltennistafel. De Novi modellen zijn namelijk door de NTTB goedgekeurd als officiële eredivisie tafel en kunnen dus gebruikt worden bij alle wedstrijden die door de tafeltennisbond georganiseerd zijn. Deze tafels hebben stuk voor stuk een zeer zwaar metalen onderstel voorzien van 8 stevige zwenkwielen en stelvoetjes, waardoor ze ook op oneffen oppervlaktes te plaatsen zijn zonder dat het spel daar hinder van ondervindt. Doordat de bladen inklapbaar zijn kun je de Novi tafeltennistafels ook gebruiken in zelftrainstand, zodat je ook in je eentje kan trainen. Op die manier perfectioneer je alle slagen en technieken en versla je in no-time al je tegenstanders.

Stevige tafels voor openbaar gebruik

Ook voor de spelers die (nog) niet in de eredivisie spelen hebben we bij Heemskerk professionele tafeltennistafels in het assortiment. Deze tafels zijn niet alleen geschikt voor gebruik bij tafeltennisverenigingen, maar kunnen ook prima neergezet worden in bijvoorbeeld de kantine van je bedrijf, buurthuis of sportvereniging. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Heemskerk Original, in de kleur blauw of groen. Een stevige houten tafel die geschikt is voor intensief gebruik. Of natuurlijk de Active Meeting, waarop je niet alleen kunt tafeltennissen, maar waar jij en je collega’s ook actief aan kunnen vergaderen. Deze tafels kunnen tegen een stootje en blijven zelfs bij intensief gebruik mooi en stevig. Al onze professionele tafeltennistafels hebben de officiële wedstrijdafmetingen en worden standaard geleverd inclusief bijbehorende netpostcombinatie.

Heb je vragen over onze professionele tafeltennistafels, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.