Schuiftafeltennis

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Het maakt niet uit of je jong of oud, man of vrouw bent. Waarom zou het dan wel een uitmaken of je een lichamelijke of geestelijke beperking hebt. Bij Heemskerk vinden we dat iedereen deze leuke sport moet kunnen uitoefenen en hebben daarom de schuiftafel opgenomen in het assortiment. Deze tafel heeft het onderstel van een gewone tafeltennistafel, maar heeft geen netje, zodat je de bal over het tafelblad kunt schuiven met een speciaal batje of een elastiek. En omdat de schuiftafel opstaande randen heeft blijf het balletje eenvoudig in het spel. Op deze manier kun je zelfs tafeltennissen als je weinig kracht hebt in je handen of als je de snelheid van de officiële sport niet (meer) kunt bijhouden. Voor schuiftafeltennis zijn oneindig veel spelvormen en oefeningen te bedenken, dat maakt het spel extra leuk en zo moeilijk als je zelf wilt.

Schuiver de Luxe

De schuiftafel is aan te passen naar jouw eigen wensen. Zo kunnen de opstaande randen verschoven worden om het spel makkelijker of juist moeilijker te maken, iets wat ook bereikt kan worden door het toevoegen van een derde tafelblad. Verder kunnen de randen verwijderd worden om de tafel te gebruiken voor het “normale” tafeltennis spel. Voor een schuiftafel met extra aantrekkelijke eigenschappen kun je kiezen voor de schuiver de luxe. Deze tafel heeft bijna alle opties van de schuiftafel, maar heeft als extra voordeel een metalen verrijdbaar onderstel en bovendien kunnen de bladen makkelijk en veilig ingeklapt worden zodat de tafel snel en compact opgeborgen kan worden na gebruik. Met de schuiftafel en de schuiver de luxe van Heemskerk kan iedereen tafeltennis ervaren!

Heb je vragen over onze schuiftafels of wil je meer informatie over schuiftafeltennis accessoires, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.