Vergadertafeltennis

Je ziet het steeds vaker, bij bedrijven wordt meer en meer gedaan om de werknemers fit en vitaal te houden door middel van sportieve activiteiten. Bij Heemskerk vinden we dat een ontzettend goed idee en daarom hebben wij de Active Meeting Vergader/Tafeltennistafel ontwikkeld. Deze tafel is opgebouwd uit de bladen van de Heemskerk Original tafeltennistafel op een stevig metalen onderstel voorzien van 4 wielen. De wielen zorgen ervoor dat de tafel eenvoudig op elke gewenste plek gezet kan worden en hebben een ingebouwd remsysteem waardoor de tafel goed vast staat wanneer deze gebruikt wordt. Door de combinatie van hout en metaal is de Active Meeting niet alleen extra solide, maar het ziet er ook nog eens heel trendy uit. Aan deze speciale tafel kan zowel actief worden vergaderd als sportief worden ontspannen, dus daag je collega’s uit voor een fanatiek potje tafeltennis.

Volledig aangepast aan uw wensen

Zo’n tafeltennistafel als vergadertafel is natuurlijk niet alleen heel leuk voor het personeel. Het is ook een ideale manier om je bedrijf te promoten bij potentiële klanten en bezoekers, de tafeltennistafel Active Meeting kan namelijk volledig worden aangepast aan jouw wensen. Zo kan de volledige tafel in iedere gewenste RAL-kleur gespoten worden, kunnen wij de bladen en randlijsten voorzien van stickers met het bedrijfslogo en het is zelfs mogelijk om een compleet eigen ontwerp op de tafel te laten drukken. Geef aan ons al je personalisatie wensen door en wij maken dé tafeltennistafel die helemaal bij jouw bedrijf of organisatie past. Op deze manier wordt de vergadertafel een echte eyecatcher binnen jouw bedrijf.

Heb je vragen over onze vergadertafel of wil je meer informatie over de personalisatie hiervan, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.