Tafeltennistafels

De tafeltennistafels van Heemskerk zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en onze professionele tafels zijn dan ook terug te vinden bij, onder andere, meerdere tafeltennis verenigingen en sporthallen in Nederland. Maar ook pingpongtafels voor thuis of op kantoor maken onderdeel uit van het ruime assortiment. De snelle sport is namelijk ook ontzettend leuk om met familie en vrienden te spelen. 1 tegen 1 of rond-de-tafel, de tafeltennistafels van Heemskerk staan garant voor een heleboel leuke en sportieve momenten. Heb je in huis niet genoeg ruimte voor een tafeltennistafel? Bekijk dan eens onze outdoor tafels. Deze tafels zijn speciaal ontwikkeld om bijna ieder weertype te doorstaan en zijn verkrijgbaar voor thuisgebruik, maar ook voor gebruik op bijvoorbeeld campings.
Tafeltennis is leuk voor iedereen, dus ook wanneer je een lichamelijke of verstandelijke handicap hebt moet je kunnen tafeltennissen, vinden wij. Onze schuiftafel is speciaal ontwikkeld voor alle mensen die niet (meer) kunnen spelen aan een gewone tafeltennistafel en heeft geen netje, waardoor het balletje over de tafel geschoven kan worden. Op deze manier kan iedereen genieten van deze fantastische sport!

Pingpong op kantoor

Steeds meer bedrijven schaffen een tafeltennistafel aan om het personeel vitaal, fit en gezond te houden. Wij hebben verschillende geschikte tafels in ons assortiment die zowel stevig zijn als er erg mooi uitzien op het kantoor. En onze tafeltennistafel is nu ook te bestellen als vergadertafel, speciaal voor actieve vergaderingen en natuurlijk de nodige ontspanning. Wij kunnen deze, maar ook onze andere tafeltennistafels helemaal naar uw wensen personaliseren. Wij spuiten bijvoorbeeld de bladen in een kleur naar keuze of voorzien de randlijsten van stickers met het bedrijfslogo. Ook kunnen wij de tafel het speelveld voorzien van een wrap met jouw eigen design, een leuke en sportieve manier van bedrijfspromotie in de kantine, op kantoor of tijdens speciale evenementen.

Heb je vragen over onze tafeltennistafels neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.