Tafeltennis

Wie aan Heemskerk denkt, denkt aan tafeltennis en dat is niet zo gek als je bedenkt dat we al sinds 1939 tafeltennistafels maken die bekend staan om hun goede kwaliteit. Onze tafeltennistafels zijn verkrijgbaar voor zowel professioneel gebruik (geschikt voor competitie bij tafeltennisverenigingen en goedgekeurd door de NTTB) als gebruik thuis of op kantoor. Wanneer je binnen weinig ruimte hebt is een outdoor tafeltennistafel een goede oplossing, deze tafels zijn extra stevig en weersbestendig. Ideaal dus, voor groepsaccommodaties of campings, waar de gasten veel plezier zullen beleven van een potje “rond-de-tafel”. Het is zelfs mogelijk om een tafeltennistafel door ons te laten personaliseren, zodat de tafel is voorzien van een unieke kleur, een sticker met jouw logo, of ga jij voor een volledig eigen design? Tegenwoordig is het tafeltennis assortiment enorm uitgebreid en vind je hier ook alle accessoires die nodig zijn voor een fanatiek potje tafeltennis.

Batjes, balletjes en meer…

Met alleen een tafeltennistafel ben je er natuurlijk nog niet, daarom is het tafeltennis assortiment uitgebreid met onder andere batjes, balletjes. Met de tafeltennisbatjes van Heemskerk is er voor ieder wat wils. Van beginnend tot ervaren speler, er is een batje voor iedereen. En met de batsets kun je direct aan de slag. Deze sets bestaan uit twee bats en 3 balletjes in een leuke opberghoes. De tafeltennisballetjes zijn uiteraard ook los verkrijgbaar in doosjes van 6 of 120 stuks. Je kunt kiezen tussen 1, 2 of 3 ster balletjes in oranje of wit. Ook voor andere accessoires op het gebied van tafeltennis kan je bij Heemskerk terecht. Denk bijvoorbeeld aan bathoezen, tafel- en batreinigers en meerdere verenigingsartikelen, zoals telborden. Kortom, voor al je tafeltennis producten moet je bij Heemskerk zijn.

Heb je vragen over onze tafeltennis artikelen neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.