Tafeltennistafel Heemskerk Novi 2400 Transport Groen

De Heemskerk tafeltennistafel Novi 2400 transport is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel.

Deze Heemskerk tafeltennistafel is geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen of verenigingen. Deze tennistafel is uitgevoerd met blauwe bladen van 25 mm en een zeer zwaar verrijdbaar onderstel.

De houten randlijst van 68 mm zorgt voor optimale ondersteuning van het blad. Het metalen onderstel van deze Heemskerk tafeltennistafel is voorzien van 8 wieltjes (waarvan 4 met rem) en beschikt over verstelbare pootjes voor plaatsing op oneffen oppervlakken. Het voordeel van deze tafeltennistafel is, dat hij ook te gebruiken is om alleen te trainen met tafeltennissen, door zijn zelftrainstand.

Deze tafeltennistafel wordt inclusief netpost geleverd.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 699,00

Dit product is met zorg geselecteerd en beoordeeld in de Heemskerk fabriek

Heeft u vragen over dit product? Bel onze klantenservice: 071-3312495.

Altijd recht op 14 dagen retourtermijn, niet goed geld terug.

Bestel dit product voor uzelf, de familie of uw bedrijfsdoeleinden

Waarom Heemskerk

Additional Info