Tafelvoetbal

In de kantine bij je sportvereniging, op school of op kantoor, voetbaltafels zie je in Nederland op steeds meer plekken. En dat is niet zo gek, het snelle spel met de kleine spelertjes is razend populair bij zowel jong als oud. Daarom zijn onze Heemskerk voetbaltafels verkrijgbaar in alle soorten en maten. Van de tafelmodellen Fun en Mini, die speciaal voor kinderen zijn, tot de professionele Heemskerk Tactic,  die met én zonder glasplaat verkrijgbaar is. En ook het Italiaanse merk Roberto Sport is in ons assortiment vertegenwoordigd met onder anderen de officiële voetbaltafel Top Speed die wordt gebruikt tijdens ITSF World Tour wedstrijden. Maar ook als je een voetbaltafel voor thuis zoekt is er genoeg te kiezen. Met modellen als de Heemskerk Pirate, Ranger en onze kartonnen voetbaltafels zit er zeker een model voor jou bij. Al onze voetbaltafels worden standaard geleverd inclusief voetbalballetjes!

Tafelvoetbal Accessoires

Iedereen die regelmatig een fanatiek potje tafelvoetbal speelt weet dat er weleens een voetbalballetje kwijtraakt of een poppetje kapot gaat. Geen probleem, want bij Heemskerk zijn de meeste accessoires en onderdelen los te bestellen. Niet alleen de ballen en poppen, maar ook verschillende stangen, lagers en scoretellers kunnen bij een groot aantal tafels vervangen worden. Je wilt natuurlijk dat je voetbaltafel zo lang mogelijk mee gaat en goed onderhoud is daarbij heel belangrijk. Met de afdekhoes speciaal voor voetbaltafels houd je de tafel vrij van vocht en stof en voor het soepel laten glijden van de stangen kun je de speciale spray gebruiken. Op deze manier blijft je tafel in goede conditie en heb je er jarenlang plezier van!

Heb je vragen over onze voetbaltafels of de tafelvoetbal accessoires, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.