Heemskerk Tafelvoetbal

Voetbaltafels

Sinds tientallen jaren maakt Heemskerk tafelvoetbal tafels van uitmuntende kwaliteit.

Bij aanschaf van een voetbaltafel zijn er een aantal zaken waarin de tafels van elkaar verschillen. Om tot een goede keuze te komen zijn deze zaken hieronder schematisch weergegeven.

• Doorlopende voetbalstangen. Deze komen aan de andere kant van de tafel naar buiten als je ertegen duwt.
  • Telescopische voetbalstangen. Deze stangen schuiven in elkaar als je er tegen duwt en komen niet aan de andere kant door de tafel naar buiten. Deze stangen zijn dus veiliger wanneer er (kleine) kinderen rond de tafel lopen.
  • Spaanplaat versus MDF. De goedkopere voetbaltafels zijn veelal van spaanplaat en dus meer schadegevoelig dan de wat duurdere en zwaardere tafels van MDF.

Bij gebruik van de voetbaltafel binnen een openbare gelegenheid, adviseren wij u te kiezen voor een tafel van hoge kwaliteit. Wanneer er weinig of geen toezicht op de voetbaltafel is, is het risico op toegebrachte schade door gebruikers groot.

De tafelvoetbaltafel Score en Top-Score worden vervaardigd van gespoten MDF plaatmateriaal. Wij gebruiken geen opgeplakte folie, maar de Heemskerk voetbaltafels worden in kleur gespoten waarvoor wij hoogwaardige lak gebruiken. Deze zeer professionel tafelvoetbaltafels zijn geschikt voor het zwaardere gebruik.

Daarnaast importeren wij voetbaltafels om aan de vraag te voldoen voor particulier gebruik. Deze tafelvoetbaltafels zijn in diversen prijsklasse en afmetingen te verkrijgen voor verschillende leeftijdsgroepen.

Klik hier voor voetbaltafels voor thuis.                                            Klik hier voor professionele voetbaltafels.

21123-VT-Bullet.jpg21145-VT-Basic-XL-1.jpeg 21335-Top-score-extra-rood.jpg 21314-Top-Score-grijs-1.jpg

Header_Heemskerk_website_2000x350px-1

Exclusief te verkrijgen bij Heemskerk Sport. De voetbaltafels van Roberto Sport.
Zeer goede kwaliteit voetbaltafels voor zwaar en intensief gebruik.
Klik hier om direct naar de Roberto voetbaltafels te gaan.