Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Accessoires

Je hebt een mooie voetbaltafel op het oog, of misschien heb je hem zelfs al gekocht, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Goed onderhoud van de voetbaltafel is daarbij essentieel. Bij Heemskerk willen we je daar graag een handje bij helpen en hebben daarom een aantal handige accessoires opgenomen in ons assortiment, namelijk een afdekhoes voor over de tafel en een speciale spray voor de stangen. De afdekhoes is geschikt voor bijna iedere voetbaltafel, je trekt hem er simpelweg overheen, trekt het koordje aan de onderkant aan en je tafel is direct beschermt tegen vuil, stof en vocht. De zilverkleurige hoes is zowel binnen als buiten te gebruiken.
De stangen van een voetbaltafel krijgen een heleboel te verduren. Om ze toch steeds soepel te laten glijden is het aan te raden om de stangen, eens in de zoveel tijd, te behandelen met een speciale spray. Zo blijft je voetbaltafel in optimale conditie!

Losse voetbaltafel onderdelen

Als je je voetbaltafel goed onderhoudt, is de kans dat er iets kapot gaat heel klein. Mocht het toch gebeuren dat een onderdeel  kapot gaat, dan kun je in onze webshop de meest gangbare losse onderdelen vinden, zoals poppetjes voor onze voetbaltafels Ranger en Pirate, maar ook poppen in andere kleuren en voor verschillende diameters stangen. De meeste stangen zijn ook los verkrijgbaar, geef ons de juiste maat door en het aantal poppen dat op de stang zitten, dan zoeken wij naar de geschikte stang voor jouw tafel. Staat het onderdeel dat je nodig hebt er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail met een foto van het onderdeel dat je zoekt, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Wil je meer informatie over onze tafelvoetbal accessoires of tafelvoetbal onderdelen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

>