Tafelvoetbal balletjes

Tafelvoetbal is een ontzettend populair spel. Niet alleen onder jongeren, maar bij mensen van alle leeftijden. Het snelle spel kan dan ook op veel locaties over de hele wereld gespeeld worden. Een essentieel onderdeel van het tafelvoetbal spel is het voetbalballetje. Die zijn dan ook in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Voetbaltafels worden over het algemeen standaard met een glad wit balletje geleverd, prima natuurlijk, maar het is wel zo leuk om een beetje kleur in het spel te brengen. Dit kan onder andere door te kiezen voor en setje van 12 assorti balletjes in de kleuren wit, geel en oranje. Of wat dacht je van voetbalballetjes met een leuk old fashion voetbal design in zwart-wit! Voor de echte liefhebben zijn er de professionele balletjes. Deze gele ballen worden ook wel gebruikt tijdens officiële wedstrijden. Daarmee móet je je tegenstander wel verslaan!

Wel tafelvoetballen, geen herrie

Bij Heemskerk plaatsen we regelmatig voetbaltafels in kantoorgebouwen. Ideaal om je werknemers even te laten ontspannen en het ziet er ook nog eens heel stoer en sportief uit. Maar wat je niet wilt is dat alle collega´s afgeleid raken door het geluid van de tafelvoetbal balletjes. Onze geluiddempende balletjes zijn daarbij een uitkomst.  Deze balletjes zijn bijvoorbeeld van kurk of ander zacht materiaal gemaakt, waardoor het geluid van de bal tegen de tafel tijdens het spelen enorm verminderd wordt. Aan het juichen van je scorende collega’s kunnen we helaas niets doen.
Alle tafelvoetbalballen van Heemskerk worden per 10 of 12 stuks geleverd. De balletjes zijn van stevig materiaal en hebben een goede grip, zodat je het maximale uit je spel kunt halen.

Wil je meer informatie over onze tafelvoetbalballetjes of andere tafelvoetbal accessoires, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag al je vragen.