Voetbaltafels

Voetbaltafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Dat blijkt ook wel uit ons ruime assortiment. Welke tafel je kiest hangt helemaal af van je wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tafel waar je thuis met de kinderen op kan tafelvoetballen? Dan is een kleine tafel, zoals de Heemskerk Trendy, geschikt voor jou. Komt de tafel in een openbare ruimte te staan, waar veel en intensief gebruikt zal worden gemaakt van de voetbaltafel, dan kun je beter kiezen voor een zwaarder model. Een populaire voetbaltafel voor onder andere bedrijfskantines is de Heemskerk TacTic. Deze tafel is niet alleen heel stevig, maar het strakke design staat ook nog eens erg mooi in bijna iedere ruimte. Heb je binnen niet genoeg plek voor een voetbaltafel, maar wil je het snelle spel toch kunnen spelen? Denk dan eens aan een outdoor voetbaltafels. Deze tafels zijn gemaakt van weerbestendige materialen en kunnen daarom zelfs in de ergste regenbuien buiten blijven staan.

Voetbaltafels: Opties en keuzes

Bij de aanschaf van een voetbaltafel zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Zo kun je kiezen tussen tafels waar de poppen bevestigd zijn aan doorlopende of telescopische stangen.  Maar wat is nu precies het verschil? De doorlopende stangen zijn massief en steken aan de andere kant door de tafel heen, waardoor ze extra stevig zijn. De telescoop stangen hebben als voordeel dat ze in elkaar schuiven, waardoor ze niet uitsteken aan de andere kant. Vooral wanneer er (kleine) kinderen aan de voetbaltafel spelen is dit een goede keuze. Andere opties zijn een glasplaat, waardoor de voetbalballetjes niet uit de tafel gehaald kunnen worden en een muntinworpsysteem, waarbij gekozen kan worden tussen verschillende munten of vrij spel.

Heb je vragen over onze verschillende voetbaltafels of de tafelvoetbal accessoires, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.