Heemskerk voetbaltafels

Op het gebied van tafelvoetbal is er bij Heemskerk de laatste jaren een heleboel veranderd. Niet alleen is het assortiment uitgebreid met voetbaltafels in alle segmenten, ook hebben we een volledige eigen lijn tafels geïntroduceerd. De Soccer School en Tactic zijn de nieuwe standaard voor voetbaltafels bij Heemskerk en hebben een fris, strak design in zwart met een metalen onderstel wat het luxe uiterlijk met stevigheid combineert. Deze tafels zijn dan ook van professionele kwaliteit en hebben de officiële afmetingen die door de tafelvoetbalbond zijn vastgesteld voor wedstrijdtafels. Een onderdeel dat voor extra stevigheid zorgt zijn de stangen, die een diameter van 18 mm hebben en zijn voorzien van gegoten poppen wat de kans op breken bijzonder klein maakt. Beide tafels zowel zijn zonder als met glazen afdekplaat verkrijgbaar. De Soccer School Cover is daarbij zonder muntinworp. De High Tactic Cover heeft dit muntinworp systeem wel en er kan gekozen worden tussen verschillende munteenheden of vrij spel.

Tafelvoetbal voor thuis

Tafelvoetbal wordt voornamelijk gespeeld in openbare ruimtes, zoals de voetbalkantine of de aula van een school. Maar voor wie ook thuis wilt kunnen genieten van het  snelle spel hebben we bij Heemskerk meerdere geschikte tafels. Zo zijn er de mini voetbaltafels die op iedere tafel gezet kunnen worden. Deze tafeltjes zijn leuk voor thuis, maar kunnen ook overal mee naartoe worden genomen, op vakantie bijvoorbeeld. De voetbaltafels Fun en Heemskerk mini zijn geschikt voor kleinere kinderen , zij kunnen op deze tafels op een veilige manier kennis maken met het tafelvoetbal. Voor wie op zoek is naar een iets grotere tafel zijn er de Bullet, Trendy en Basic XL. Met zoveel keuze zit er zeker een voetbaltafel voor jou bij! Alle voetbaltafels van Heemskerk worden geleverd inclusief 10 balletjes.

Heb je vragen over onze nieuwe lijn Heemskerk voetbaltafels, de voetbaltafels voor thuisgebruik of de tafelvoetbal accessoires, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.