Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Outdoor voetbaltafels

Tafelvoetbal is een ontzettend leuk spel, maar wanneer het buiten lekker weer is wil je natuurlijk niet binnen blijven om het te spelen. Of is er misschien te weinig ruimte om binnen een voetbaltafel neer te zetten? Een outdoor voetbaltafel biedt dan de ideale oplossing. Onze outdoor voetbaltafels zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en kunnen daarom ook door weer en wind buiten blijven staan. De tafels zijn gemaakt van weersbestendige materialen zoals verzegeld triplex. Je bent dus verzekerd van een lange levensduur van de tafel. Om zo lang mogelijk plezier van de outdoor voetbaltafels te hebben raden wij aan gebruik te maken van de speciale afdekhoes. Deze beschermd de tafel tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof. De voetbaltafels voor buiten zijn stevig genoeg voor intensief gebruik en kunnen dus neergezet worden op openbare plekken, zoals bij een camping, op het schoolplein of andere openluchtgebieden. Het maakt niet uit of je thuis speelt of op een openbare plek, met onze outdoor voetbaltafels wil je altijd naar buiten!

Tafelvoetbal accessoires

Zoals gezegd is het verstandig om je outdoor voetbaltafel af te dekken met een afdekhoes. Het gebruik van de hoes is, samen met de speciale spray voor de stangen, een goede manier om je voetbaltafel in optimale conditie te houden. Mocht er toch iets kapot gaan, dan zijn de meeste onderdelen van de tafel eenvoudig te vervangen. Bij Heemskerk hebben we van bijna alle voetbaltafels losse onderdelen op voorraad, denk hierbij aan poppetjes in verschillende kleuren en stangen en rozetten in diverse afmetingen. Met de nieuwe onderdelen is je voetbaltafel weer als nieuw. Staat het onderdeel dat u wilt vervangen er niet bij? Stuur ons dan een e-mail met duidelijke foto van het onderdeel, dan zullen wij zorgen voor een passende oplossing.

Heb je vragen over onze outdoor voetbaltafels, accessoires of tafelvoetbal onderdelen, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

>