Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

Roberto Sport voetbaltafels

Roberto Sport is hét tafelvoetbal merk uit Italië. Het bedrijf, dat gevestigd is in de buurt van Turijn houdt zich al vanaf 1947 bezig met het produceren van voetbaltafels en gebruikt daarvoor bijna uitsluitend lokale materialen. Door de jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige materialen zijn de  voetbaltafels van Roberto Sport van fantastische kwaliteit en het model Top Speed wordt zelfs gebruikt tijdens officiële toernooien van de tafelvoetbalbond, de ITSF. De Top Speeds voetbaltafel heeft een speciaal design en is voorzien van nummering en een goedkeuringsbewijs, waardoor je verzekerd bent van een unieke tafel. De trainingstafels van Roberto Sport doen in kwaliteit niet onder voor de Top Speed. De modellen “Professional Training” en “Adrenaline” zijn door hun stevige gestalte niet alleen geschikt voor trainingen, maar ook voor een stevig potje tafelvoetbal in de kantine van het bedrijf, de school of de sportclub.

Levering

Op het moment dat je een voetbaltafel van Roberto Sport besteld, wordt deze speciaal voor jou gemaakt in Italië. Daarom is de levertijd langer dan je van ons gewend bent, namelijk ongeveer 3 weken. Als uitzondering hebben wij een aantal modellen in ons eigen magazijn op voorraad, dat zijn de voetbaltafels Adrenaline, Scout (in wit en zwart), Summer (outdoor) en Summer Cover (outdoor met glasplaat). Deze voetbaltafels hebben een levertijd van 2-5 werkdagen en kunnen als extra service gemonteerd geleverd worden. Verder hoef je niet aan de accessoires te denken, want de voetbaltafels van Roberto Sport worden geleverd inclusief voetbalballetjes en een handige spray die de stangen soepel houdt. De balletjes, spray en andere accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Heb je vragen over de Italiaanse voetbaltafels van Roberto Sport, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.

>