Tafeltennistafels huren

Waar kun je beter een tennistafel huren, dan bij de fabrikant zelf? Heemskerk verhuurt al jarenlang tafeltennistafels voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een georganiseerd toernooi of gewoon een feestje in de tuin, Heemskerk heeft behalve tafeltennistafels voor de verkoop, ook pingpongtafels voor de verhuur.

Meerdere tafels

Wil je 1 tafeltennistafel huren? Geen probleem! Wil je meer dan 10 pingpongtafels huren? Ook geen probleem! Natuurlijk leveren we bij de tafels ook de netjes (netposten) en op verzoek leveren we ook batjes en andere attributen die bij het tafeltennis horen, zoals batjes, balletjes (eventueel met opdruk!), een scoreblok of echte scheidsrechterstafel.

Met name de laatste tijd is, gezien de toename van de populariteit van het tafeltennis, ook een toename te zien in de vraag naar het huren van een tafeltennistafel. Het is verstandig om zo snel mogelijk een datum bij ons te checken, zodat we ook de gevraagde tafels kunnen garanderen. Vragen of meer weten over de beschikbaarheid. Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@heemskerksport.nl of bel naar 071-331 24 95

Heemskerk tafels tijdens het UPRIS3 festival. Ook zonder graffiti te huren.</>

De Heemskerk original tafel. Met wieltjes kan ook. Dan hebben we de Novi 2400.

Indoor, outdoor, professioneel

Zoals gezegd hebben we meerdere tafels in meerdere varianten. We hebben tafels die je buiten kunt laten staan, voor bijvoorbeeld een festival en tafels die je in hallen en bedrijfsruimtes kunt gebruiken. Ook hebben we tafels waar in Nederland eredivisie wedstrijden op worden gespeeld en die goedgekeurd zijn door de Nederlandse tafeltennisbond.

Ook kun je bij ons een tafeltennistafel huren voor maar 1 dag, maar ook voor een weekend, voor een week, of zelfs voor meerdere weken.

Het huren van een tafeltennistafel kan eenvoudig door ons een mail te sturen of te bellen naar 071 331 24 95.

Voetbaltafels huren

Niet alleen kun je bij ons tafeltennistafels huren, maar ook voetbaltafels. Heemskerk verhuurt ook al jarenlang voetbaltafels voor verschillende evenementen. Jaarlijks zijn er tafelvoetbaltoernooien waarbij alle wedstrijden worden gespeeld op Heemskerk voetbaltafels. Ook voor de voetbaltafels geldt dat we meer dan 1 voetbaltafel hebben, maar zoals gezegd, zijn we bovendien fabrikant, dus dat lijkt ons logisch.

Met of zonder muntinworp

Bij ons kun je voetbaltafels zonder muntinworp, maar ook met muntinworp huren. Net als bij de tafeltennistafels is het ook hier van belang om zo snel mogelijk een datum bij ons te checken, zodat we ook de gevraagde tafels kunnen garanderen.

Gehuurde Heemskerk tafels tijdens het jaarlijkse toernooi van de Treffers.

Sjoelbakken huren

Wil je zelf een sjoeltoernooi organiseren en ben je tijdelijk op zoek naar een paar sjoelbakken, dan kunnen wij hierin uiteraard ook helpen. We hebben sjoelbakken in een aantal formaten. Een sjoelbak van 2 meter uit 1 stuk, een sjoelbak van 2 meter, die inklapbaar is en mini sjoelbakken, voor kinderfeestjes, die 1 meter lang zijn.

Halen en brengen

Uiteraard gaat het halen en brengen in overleg en maken we hier een afspraak voor. We proberen zo veel mogelijk te voldoen aan uw wensen. Het brengen of halen 's avonds of in het weekend is helaas niet mogelijk. Het kan soms handig zijn als u een opslag plek heeft om de tafel even weg te zetten. Zodoende kunnen we voor beide partijen een handige en goede afspraak maken omtrent het halen en brengen.

Interesse in een totaal pakket, meerdere tafels of alleen accessoires. Stuur een email naar info@heemskerksport.nl. Vermeld hierbij wat u wilt huren, de aantallen hiervan en om welke datum het gaat. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een passende offerte.