Heemskerk Verhuur

Het is niet gek als je denkt aan het huren van een tafeltennistafel, voetbaltafel, sjoelbak of pooltafel. We krijgen bij Heemskerk de vraag al sinds enkele jaren en tegenwoordig steeds vaker. Het verhuren van onze speeltafels is dan ook al jaren mogelijk. Bent u op zoek naar een speeltafels welke u wilt huren, dan bent u bij Heemskerk aan het juiste adres.

Heemskerk beschikt als fabrikant/groothandel over een sterk en ruim assortiment speeltafels en accessoires. Naast het kopen van deze artikelen kunt u nu ook onderstaande opties huren:
- Tafeltennistafels huren (indicatieprijs: € 59,95 per dag)
- Voetbaltafels huren (indicatieprijs: € 79,95 per dag)
- Pooltafels huren (indicatieprijs: € 69,95 per dag)
- Sjoelbakken huren (indicatieprijs: € 17,95 per dag)
- Airhockeytafels huren (indicatieprijs: € 69,95 per dag)
- Darts huren (indicatieprijs: € 49,95 per dag)

We willen je graag meenemen in de mogelijkheden per categorie:

Tafeltennistafels huren

Meerdere tafelsWaar kun je beter een tennistafel huren, dan bij de fabrikant zelf? Heemskerk verhuurt al jarenlang tafeltennistafels voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een georganiseerd toernooi of gewoon een feestje in de tuin, Heemskerk heeft behalve tafeltennistafels voor de verkoop, ook pingpongtafels voor de verhuur.

Wil je 1 tafeltennistafel huren? Geen probleem! Wil je meer dan 10 pingpongtafels huren? Ook geen probleem! Natuurlijk leveren we bij de tafels ook de netjes (netposten) en op verzoek leveren we ook batjes en andere attributen die bij het tafeltennis horen, zoals batjes, balletjes (eventueel met opdruk).

Indoor & outdoor

Zoals gezegd hebben we meerdere tafels in meerdere varianten. We hebben tafels die je buiten kunt laten staan, voor bijvoorbeeld een festival en tafels die je in hallen en bedrijfsruimtes kunt gebruiken. Ook hebben we tafels waar in Nederland eredivisie wedstrijden op worden gespeeld en die goedgekeurd zijn door de Nederlandse tafeltennisbond.

Voetbaltafels huren

Niet alleen kun je bij ons tafeltennistafels huren, maar ook voetbaltafels. Heemskerk verhuurt ook al jarenlang voetbaltafels voor verschillende evenementen. Jaarlijks zijn er tafelvoetbaltoernooien waarbij alle wedstrijden worden gespeeld op Heemskerk voetbaltafels. Ook voor de voetbaltafels geldt dat we meer dan 1 voetbaltafel hebben, maar zoals gezegd, zijn we bovendien fabrikant, dus dat lijkt ons logisch.

Sjoelbakken huren

Wil je zelf een sjoeltoernooi organiseren en ben je tijdelijk op zoek naar een paar sjoelbakken, dan kunnen wij hierin uiteraard ook helpen. We hebben sjoelbakken in een aantal formaten. Een sjoelbak van 2 meter uit 1 stuk, een sjoelbak van 2 meter, die inklapbaar is en mini sjoelbakken, voor kinderfeestjes, die 1 meter lang zijn.

Pooltafels huren

Wanneer u de ruimte hebt tijdens een bedrijfsfeestje of kinderfeestje, dan is een pooltafel huren altijd een goed idee. Velen zullen het spelletje pool kennen van de kroeg of de poolcentrum. Het is nu mogelijk om een flink formaat pooltafel te huren. De tafel wordt op locatie opgezet indien gewenst. Let op. Een pooltafel is een groot artikel en vergt voldoende ruimte. De tafels van Heemskerk worden geleverd met benodigde accessoires.

Airhockeytafels huren

Wie kent het niet. De airhockeytafels, waarbij de puck op een bedje van lucht door de tafel schiet. Een snel en actief spel voor de spelers. Vanaf nu dus ook te huren bij Heemskerk. Het model dat gebruikt wordt is een groot model, waardoor het gemakkelijk door vier spelers gespeeld kan worden. Houdt bij het huren van deze airhockeytafels wel rekening met de afmetingen. De airhockeytafels worden incl. accessoires verhuurd.

Darts huren

Darten is al jaren zeer populair. In menig schuurtje, bedrijfskantine of sportvereniging hangt een dartbord. Darten is regelmatig op TV en blijft dankzij grote successen van Nederlandse spelers erg populair. Wil je ook eens kijken of je een talent in darten bent? Huur dan een dartset bij Heemskerk. Naast een bord ontvang je pijlen, een standaard, een surround en extra accessoires, om het talent naar boven te halen.

Halen en brengen

Uiteraard gaat het halen en brengen in overleg en maken we hier een afspraak voor. We proberen zo veel mogelijk te voldoen aan uw wensen. Door de toenemende huuraanvragen zullen wij huuraanvragen in samenwerking met onze verhuurpartner Gaaf! Verhuur verwerken. Het brengen of halen 's avonds of in het weekend is mogelijk tegen meerprijs. Het kan soms handig zijn als u een opslag plek heeft om de tafel even weg te zetten. Zodoende kunnen we voor beide partijen een handige en goede afspraak maken omtrent het halen en brengen.

Offerte aanvragen

Interesse in een totaal pakket, meerdere tafels of alleen accessoires.
Maak vrijblijvend een prijsoverzicht voor uw situatie op de website van onze partner:
- Gaaf! Verhuur
Klik hier: prijsindicatie verhuur
(Bonus: Gebruik de code Heemskerk2019025 voor 25% korting)

Wilt u een aangepaste offerte ivm de hoeveelheid of aantal dagen.
Stuur een email naar via onze contactformulier.
Vermeld hierbij:
- wat u wilt huren,
- de aantallen wat u wilt huren.
- om welke datum het gaat.
Wij sturen u dan zo snel mogelijk een passende offerte. Oh ja, en leasen kan natuurlijk ook.
Klik hier: aangepaste offerte aanvragen

Onze ervaringen:

Inmiddels zijn we al erg bedreven in het verhuren van onze speeltafels. Zo hebben we een aantal mooie opdrachtgevers gehad zoals:
- W-hotel Amsterdam
- Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB)
- Dance-Fair
- Nederlandse Tafelvoetbal Bond (NTVB)
- Q-factory Amsterdam (Serious Request)