Heemskerk Voetbal

Lange tijd was het assortiment van Heemskerk ontzettend uitgebreid. Naast de 5 hoofdcategorieën (tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, sjoelen en airhockey) kon je in onze webshop veel verschillende sport en spel artikelen vinden. Voetbal was daar één van.

Omdat we hebben besloten onze aandacht volledig op de 5 hoofdcategorieën te richten, zullen we dan ook stoppen met het aanbieden van voetbal artikelen. Het kan dus zo zijn dat het voetbal artikel dat je zoekt niet meer leverbaar is. Voor alle voetbal artikelen die nog wel op voorraad zijn geldt:

op = op!

Klik hier voor de voetbaldoel artikelen

Voetbaldoeltjes Twins Straatvoetbal Rubber wit/ster

In Nederland staat voetbal al jaren bovenaan als het gaat om de meest beoefende sport. In ieder dorp en elke stad is wel een voetbal vereniging te vinden en ook in parken, op pleintjes en in de achtertuin wordt fanatiek gevoetbald. Voor die laatste groep zijn er een aantal leuke voetbal artikelen beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke voetbaldoeltjes. Met zo'n klein doeltje maak je van je achtertuin in no-time een panna veldje, waar de kinderen met hun vrienden en vriendinnen de leukste voetbal trucjes kunnen laten zien. Wil je toch liever een groter doel, dan zijn er ook doeltjes beschikbaar van 300 cm. Je zet het doeltje eenvoudig vast aan de grond met de metalen grondankers en je kunt direct beginnen met voetballen.

Voetbaldoel onderdelen

Naast de complete doeltjes zijn er ook een losse netten voor je voetbaldoel te koop. Zo'n net is bijvoorbeeld geschikt voor het voetbaldoel van 300 cm, maar past eventueel ook op doelen van andere merken. Zo hoef je niet meteen een nieuw voetbaldoel te kopen, je vervangt simpelweg het net en je doeltje is weer als nieuw. Een leuke toevoeging voor je voetbaldoeltje is het trainingsnet. Daarmee oefen je vrije trappen en penalty’s tot je een echte pro bent!
Je kunt het beste doeltje kopen met het stevigste net, maar zonder de bal zelf kun je nog niets. Met een stevige straatvoetbal met een stoer design kun je niet alleen op straat voetballen, maar eigenlijk op iedere ondergrond. Dus of je nu op het pannaveld je trucjes wilt vertonen, of op het gras je voetbalkunsten wilt laten zien, met deze rubberen voetbal kan het allemaal.

Voetbaldoel 300 cm Penalty Trainingsnet voor voetbaldoel 300cm