Voetbaltafel Heemskerk Tactic

De nieuwe voetbaltafel Heemskerk Tactic is het nieuwe parade paardje van de Heemskerk collectie voetbaltafels. Naast de bekende Score en Top Score modellen heeft Heemskerk met deze Tactic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.

De voetbaltafel Tactic is zeer stevig opgebouwd zoals professional tafels dat ook zijn en heeft een ander onderstel dan we normaal van Heemskerk gewend zijn. Deze verbetering heeft voor veel stabiliteit gezorgd en een frisse nieuwe uitstraling. De tafel is opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen en heeft een metalen onderstel van 90x90mm dik met rubberen voet en stelvoet zodat deze op alle ondergronden te gebruiken is. De extra dikke 18mm telescoop of doorlopende stangen zijn volledig van staal en bevatten veel carbon. Hierdoor zijn de stangen tot wel 20% sterker dan normaal. Natuurlijk zijn de stangen ook behandeld om roest tegen te gaan waardoor een lange levensduur gewaarborgd is. De tafel wordt standaard geleverd met 10 balletjes en een spray om de stangen soepel te houden. Een echte aanrader als het gaat om kwaliteit en prijs voor de recreatieve professional.

Sterke punten:
- 25mm MDF zijpanelen
- Stevig spaanplaat speelveld
- 18mm dikke stangen!!!
- Uit voorraad leverbaar
- De Heemskerk Tactic, wat is uw tafelvoetbal tactiek?

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 749,00

* Verplichte velden

Dit product is met zorg geselecteerd en beoordeeld in de Heemskerk fabriek

Heeft u vragen over dit product? Bel onze klantenservice: 071-3312495.

Altijd recht op 14 dagen retourtermijn, niet goed geld terug.

Bestel dit product voor uzelf, de familie of uw bedrijfsdoeleinden

Waarom Heemskerk

Additional Info