Voetbaltafel Roberto Sport Adrenaline (ITSF)

Voetbaltafel Adrenaline van Roberto Sport. De voetbaltafel welke officieel goedgekeurd is voor trainingen door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF). De tafel is mede ontwikkeld door de bond en internationale spelers en uitgevoerd met nieuwe technieken waardoor de tafel een uitmuntende kwaliteit levert. Elke tafel wordt voorzien van een serienummer en is terug te vinden op de website: www.table-soccer.org. U bezit dus een unieke tafel. Enkele eigenschappen van deze voetbaltafel:

• De tafel heeft een mono-block body wat betekent dat deze zeer stabiel is en bestand tegen de extreme eisen die spelers van de tafel vragen.

• De geanodiseerde aluminium strippen vormen een beschermende laag voor het dikke Triplex en MDF hout waarmee de tafel is opgebouwd. Hierdoor is de tafel bestand tegen vocht en zonlicht.

• Het metalen onderstel van 90 x 90mm is voor van epoxy poeder voor stevigheid en duurzaamheid. De stelvoet brengt veel stabiliteit en de tafel is hierdoor op elke ondergrond te gebruiken.

• 18mm doorlopende stangen dubbel behandeld met chroom.

• De normale veren zijn vervangen voor speciale rubber bumpers. De techniek is nieuw en hierdoor zijn er geen blinde stukken tussen poppetje en muur.

• Het gezandstraalde laminaat speelveld voorziet de poppetjes van betere balcontrole.

• De gegoten poppetjes zijn uitgevoerd met antislip en ronde voeten waardoor een betere balcontrole mogelijk is.

• De handvaten zijn speciaal ontworpen voor de vinger en palm rol grip. Het kanonschot.

• De tafel is verzwaard met twee metalen platen voor absolute stabiliteit tijdens het spelen.

De voetbaltafel is ook leverbaar met telescoop stangen, maar wordt daardoor de ITSF gekeurde trainingstafel.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.059,00

* Verplichte velden

Dit product is met zorg geselecteerd en beoordeeld in de Heemskerk fabriek

Heeft u vragen over dit product? Bel onze klantenservice: 071-3312495.

Altijd recht op 14 dagen retourtermijn, niet goed geld terug.

Bestel dit product voor uzelf, de familie of uw bedrijfsdoeleinden

Waarom Heemskerk

Additional Info